Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- …
- 679
- chevron_right

Vakar daži redzēti Rimi stāvlaukumā, dzirdēju gan4a auto skaņu, laba dobja skaņa, ātrāk man jāsāk ar savu izputēju kaut kas darīt.RVS rakstīja:Vakar tāds izdevies vakar sanāca,vispirms jelgavā satikti, aigarzzz, KV_, ScoobyFresh, pavljuks, gan4a, un vel daži, kā arī plazaa satikts Rom4iks_328 un redzēts castroll, janķels un vel daži kurus nezinu

Shodien jekabpilii peec 5, pie krustpils salinjas preti brauca melna kupeja. Uzliime uz bagaznieka. VNZ bija GV****, atdzistaas. 

Pāris dienas atpakaļ Gunjka's e32 manīts ciemātā

Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .

Pacha, Finks un activity @ 333.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram

Satikti shovakar: Activity, Anetiiiite, Finks, Agris13, Pacha.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.

Pacha @ my home 

Vakar @333 JānisP, Pacha, Anetīte, Agris13, kompots, Activity un ganjau vēl kāds ko nepieminēju.
Kā arī nesen viens trīsn' sestais palaida uz Brasas tilta, šejienietis?
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Kā arī nesen viens trīsn' sestais palaida uz Brasas tilta, šejienietis?

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Deļ tas skaņas man pateriņš lielaks neka ar 2.8Emzī rakstīja: Vakar daži redzēti Rimi stāvlaukumā, dzirdēju gan4a auto skaņu, laba dobja skaņa, ātrāk man jāsāk ar savu izputēju kaut kas darīt.

P.S. Tevi gan bija gruti atpazit ar bleķiniekiem
@ Apelsīns Dj_zii ,Agris13, shadowscreen un Gekons

hapo senojot
gar ladgaliti
un ja visi parejie iekš apelsina

Apelsīnā satikti -HAPO- un Dj_Zii 

Apelsīna Dj_zii un Hapo, ka ari paldies par izravetajiem ksenoniem un izputeja pielabosanu!

Katru dienu kadu redzu ,bet tikaj foruma nikus nezinu.
viewtopic.php?f=18&t=2190

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- …