e36.lv Cēsis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- …
- 62
- chevron_right
Viņš to uzskriet virsu drošvien domāja tiešā nevis pārnestā nozīmē
Dzīve var nomainīt visu, bet BMW tikai uz BMW!
Šovakar prātīgi. Pilsētā policisti moži. mani jau noturēja.
pusdienlaikā redzeju ka tev priekšā viens xenons nedega, tapēc ganjau tevi notureja
Jums mammas zin, ka jūs braukājat apkārt ?
stulbie xenoni..ar4ibalc rakstīja:pusdienlaikā redzeju ka tev priekšā viens xenons nedega, tapēc ganjau tevi notureja
Taa laikam sanākar4ibalc rakstīja:Viņš to uzskriet virsu drošvien domāja tiešā nevis pārnestā nozīmē
Nebrēc kā Aita, ja esi Lauvu barā...
Daaaamn.. rīt 5diena, kādam ir kāda ideja ko lai pasāk?
Šodien redzēju tavu behu burbuli, ratstyle haube izskatās labi, tgt jāsēdina un jaliek citi diski
shodien visi lupii uz vinju nolakojaam ar LitrsALus, bet tgd pa tumshu... vislaik izskataas itkaa slapja buutuar4ibalc rakstīja:Šodien redzēju tavu behu burbuli, ratstyle haube izskatās labi, tgt jāsēdina un jaliek citi diski
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Kas vakar mentiem Cēsīs bija uznācis? Kur tik braucu tur kādu met mieros
bija ablava
laikam pie maximas royalty redzēts.
un vakar vai aizvakar balta žurku bez moldingiem, un vēl viena melna. abas vecpilsētā.
un vakar vai aizvakar balta žurku bez moldingiem, un vēl viena melna. abas vecpilsētā.
Balto es 5dien redzēju ripoju no pakaļas
Pie lielās maximas
Pie lielās maximas
Nebrēc kā Aita, ja esi Lauvu barā...
taa baltaa izskatas tada maigi sakot sagurusi
da lááábi... maná uztveré mans ir saguris... ozija biki mazák saguris... tad káds tad tas baltais?
un kas vispár ielás notiek?
un kas vispár ielás notiek?
Neesmu tadu baltu žurciņu redzējis hmm nekas jauns ielās, Cēsis jau parasti 7dienās izmirusi
+ar4ibalc rakstīja:Viņš to uzskriet virsu drošvien domāja tiešā nevis pārnestā nozīmē
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- …
- 62