5dienas un 6dienas sabraucieni
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- …
- 287
- chevron_right
Mani tas sabi galīgi neinteresē , 6dien būšu plazā.
Kad tu beidzot pieriposi?chaboska rakstīja:Bubulim 3diena ar nav šķērslis
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Bubuli, ko Tu esi visu laiku uzcepies uz To Plazu?
Nezinu, bet par ko esi uzcepies uz mani?
es jau necepjos
vienkārši tāda sajūta ka nekur kā Plazu nekur nebrauc.
vienkārši tāda sajūta ka nekur kā Plazu nekur nebrauc.
Kad iekritīs ar laikiemBubulis rakstīja:Mani tas sabi galīgi neinteresē , 6dien būšu plazā.
Kad tu beidzot pieriposi?chaboska rakstīja:Bubulim 3diena ar nav šķērslis
nju tad rīt 19:00 MM??
Obligāti!Sabinchix rakstīja:nju tad rīt 19:00 MM??
oho, tad patiešam jarbauc paskatities
Man ar doma pieripot
Izskatās ka rītdien arī varētu nebùt .....
Ja grib braukt ieksha ar auto, tad vajag pieregistreties laicigi weba un bus jamaksa 2ls par dalibu + 3ls par auto + 2ls par katru pasazieri?
es ar šito īsti nesaprotu...moška ir kāds kas kārtīgāk saprot šito djēlu??Wcoast rakstīja:Ja grib braukt ieksha ar auto, tad vajag pieregistreties laicigi weba un bus jamaksa 2ls par dalibu + 3ls par auto + 2ls par katru pasazieri?
Tad kā paliek? Pierbauks kāds vel?
ko tur nesaprast pirmo reizi braucot ieksa jamaksa 3ls par cauralaidi (pec tam visu sezonu vairs nebus japerk) tad 2ls par skatisanos vai dalibu (ja laicigi esi registrejie i-neta) un vel pa katru lidzbrauceju 2ls, pec tam ja tev ir jav cauraliade tad tikai 2ls jamaksa par dalibu (ja esi atkal laicigi registrejies) vai ka skatitajs + 2ls pa katru lidzbrauceju
sistema pavisam vienkarsa un darbojas tas vairakus gadus jav
sistema pavisam vienkarsa un darbojas tas vairakus gadus jav
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
un ja kas sodien viss ticamak nebusu, darba tik daudz darbaa ka ne gala ne malas
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
labs'i jātaisais no mājas ārā un jādodas uz MM
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
where is everybody? Jeb esmu palaidis garaam kaukto ?
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Es biju piebraucis pie 19:00 neviena nebija, bet ta ka mant e šaize, saka burbuloties radiotora.... atrak aiztinos pie majam un uz servi mainit galvas blivi
Bez manis nekāda kārtība tajos sabraucienos nav .
Ko tad tu, Bubul!?! Nebiji uz sabraucienu, vai vnk nebrauci uz MM!?! :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- …
- 287