Ziemas prieku baudīšana darba dienās.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- …
- 93
- chevron_right
vakar arī pabūts īsu laiku elkoraa - visi kā no ķēdes norāvušies
BuKTOP rakstīja:vakar arī pabūts īsu laiku elkoraa - visi kā no ķēdes norāvušies
Vakar pēc 23:00 Cēsīs stāvlaukumā pie Elva ar norāvos no ķēdes un paslidinājos...
es šodien arī norāvos un paslidinājos bez apdrošināšanas
Tad pèc kādiem 22.00 pie elkora?
20min., atpakalj paardaugavaa labi sliideeja.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Shodien kaads kkur vaacaas? Ari varetu piebraukt.. Pie elkor vai alfa?? 22:00??
M.K.
Ap 22:00 pie Dzintara, apmeram pa Ziepniekalnu. Ja kaads veelas sastadit kompapniju :)
Viss nāk ar laiku, nevar gribēt visu uzreiz.
jāāā, vakar elkorā slīdētāju netrūka, pat Zafiras deva vaļā ar ručņiku.
Tikko paslidināts pie Dzintara Zepā. Un Mārupes ieliņas mmmm
Iemeginaju ziemas riepinjas pa sniegu, saķere laba, bet sāniski arī var ieiet, stunda pagāja nemanot
Visas trīs naktis nonstopa būts uz ielām līdz rītam, bet tik maz forumieši satikti...
Šorīt ap 6 Brīvībene bija ļoti labiņa, iebraucu Juglā un tur bija tik daudz sniega, ka mani vilka sniega tīrītājs! Pirmo reizi atzīstu to agregātu par lietderīgu.
Šorīt ap 6 Brīvībene bija ļoti labiņa, iebraucu Juglā un tur bija tik daudz sniega, ka mani vilka sniega tīrītājs! Pirmo reizi atzīstu to agregātu par lietderīgu.
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Vakar gan Elvja stāvlaukumā, gan pa visām Cēsīm paslidinājosMad Matizz rakstīja:Vakar pēc 23:00 Cēsīs stāvlaukumā pie Elva ar norāvos no ķēdes un paslidinājos...
Tagad tik piecēlos līdz 4:00 rīta tika slīpēts, Cik dzirdēju Liepājā sniegs 0
Pa kurieni tad tu braukājies, ka netiki satikts ? :)Johnny rakstīja:Visas trīs naktis nonstopa būts uz ielām līdz rītam, bet tik maz forumieši satikti...
Šodien doma braukt uz DriftCity!
Vari paskaidrot kur tas atrodas, zinu to ka netālu no alderiem, bet varbūt var precīzāk. Varētu piebraukt šovakar ja jūs uz turieniZzevsS rakstīja: Pa kurieni tad tu braukājies, ka netiki satikts ? :)
Baltezers, Aldericipruss18 rakstīja:Kas un kur ir driftcity???
Pirms Baltezera japagriežas pa labi uz Alderiem, un tieši pirms Alderiem atkal pa labi un tur galā ir DriftCity!JozziX rakstīja:Vari paskaidrot kur tas atrodas, zinu to ka netālu no alderiem, bet varbūt var precīzāk. Varētu piebraukt šovakar ja jūs uz turieniZzevsS rakstīja: Pa kurieni tad tu braukājies, ka netiki satikts ? :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- …