e36.lv Cēsis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- …
- 62
- chevron_right
Kurš ir tas patriots ar LV kargiem? Tikko nesen manīju tādu vienu pie Latvijas Naftas
Studentam degvielas lampiņa ir nevis brīdinājums, bet dekors panelī
Tā baltā žurka bez moldingiem cēsīs jau kādus 2gadus irar4ibalc rakstīja:Neesmu tadu baltu žurciņu redzējis hmm nekas jauns ielās, Cēsis jau parasti 7dienās izmirusi
Par to E36 ''sagurumu''....cik es apkārt te Cēsīs redzu tad 90% ir saguruši... labā līmenī-Možā kupeja,MatissC sedans-pārējie cenšas
satikts palsed no rita.veikts diils
Sanchikam kupeja ir liimeniiMad Matizz rakstīja:Tā baltā žurka bez moldingiem cēsīs jau kādus 2gadus irar4ibalc rakstīja:Neesmu tadu baltu žurciņu redzējis hmm nekas jauns ielās, Cēsis jau parasti 7dienās izmirusi
Par to E36 ''sagurumu''....cik es apkārt te Cēsīs redzu tad 90% ir saguruši... labā līmenī-Možā kupeja,MatissC sedans-pārējie cenšas
Kompaktu vel nav sanaacis apskatiit
Sent from my S3 mini using Tapatalk
paaldies.. tapat jau veel ir labi eksemplaari...Mad Matizz rakstīja:Tā baltā žurka bez moldingiem cēsīs jau kādus 2gadus irar4ibalc rakstīja:Neesmu tadu baltu žurciņu redzējis hmm nekas jauns ielās, Cēsis jau parasti 7dienās izmirusi
no recro.palsed rakstīja:Kurš ir tas patriots ar LV kargiem? Tikko nesen manīju tādu vienu pie Latvijas Naftas
Es kaut kad ari nesen viņu redzēju vismaz viegli pamanāms
Nebrēc kā Aita, ja esi Lauvu barā...
Kas ar ledu dotajā brīdī notiek uz driškina? Braucams vai ??
es šoggan noteikti vairs uz lediem nelīdīšu.
Nesen saņēmu rakstisku uzaicinājumu uz piebalgas ielu(policiju) Biju šodien pie kārtības sargiem parunāt.
Nesen saņēmu rakstisku uzaicinājumu uz piebalgas ielu(policiju) Biju šodien pie kārtības sargiem parunāt.
ka tā darīt nevar.
Jopcik!!! Sanchiks izkrita no prāta.....tam ar ir labais aparātsmatissc rakstīja:Sanchikam kupeja ir liimeniiMad Matizz rakstīja:Tā baltā žurka bez moldingiem cēsīs jau kādus 2gadus irar4ibalc rakstīja:Neesmu tadu baltu žurciņu redzējis hmm nekas jauns ielās, Cēsis jau parasti 7dienās izmirusi
Kompaktu vel nav sanaacis apskatiit
Sent from my S3 mini using Tapatalk
Varbūt kādam Cēsis ir priekšējā kapata nez ka pareizi viņus nosaukt tie cilindriņi man laikam šofera puse uzlikts hren viņ zin no kā baigi maz var atvērt vaļā kaut kas jādara jāskrūvē haube nost
Iebrauc car4you un nopērc jaunus, maksā salīdzinoši maz.
Ozys tikko griezās ārā no car4you, laikam amīšus haubei iepirka
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
kāds ar metināšanu ņemas?
ja interesē haltūra, pm!
ja interesē haltūra, pm!
Sodien biju pirku miglas NeiedomājosSancix rakstīja:Iebrauc car4you un nopērc jaunus, maksā salīdzinoši maz.
Ne ne pirku miglas tos tik pec tam iedomājos ka vajadzētu uzjautatLitrsALus rakstīja:Ozys tikko griezās ārā no car4you, laikam amīšus haubei iepirka
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- …