Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 316
- 317
- 318
- 319
- 320
- …
- 679
- chevron_right

dreimanis_LV un SKALINS

4:00 zepčiā pie ķīnas mūra paslīdēja man garam(neredzēju kas) ar sarkanām enģeļu acīm! Nu nav miera ,braucot uz māju pusi daudzus redēju kas ap to laikuvēl kkur braukājās!

Un tur pat netālu es ar zilu kūtiskrv rakstīja:Zaļu kuti laikam tad jab būšu esLinda rakstīja:Es tur biju. Bet ar zilu sedanu... ;DVSKB rakstīja:šodien kkur ap 17iem rumbulas lidlaukā manīta meitene ar melnu kupeju tad vēl dīzeļi un vēl no foruma auto bija.pa vidu sierra ar bija.biju ar čomu e30 iemēģinājām svaigas atjaunotās riepas pa ledu![]()
![]()

Rugelis rakstīja:Tad nu tā , jau kopš kadiem 10iem vakarā sabraukāts ar vairākiem e36, gan plazas stajankā, gan alfā, gan ap arēnu, kādam iesēžoties astē vai vienkārši mētājoties pa visām četrām, vienīgais , kuru no foruma atpazinu, mazliet papļāpāju ir HAPO, sory džeki šodien bijāt tik daudz ka pārējos atpazīt laika nebija un ja gadījumā saslidinājāties kopā ar zaļu sedanu , čuru lampām un miglām tad saku čau te![]()
man liekas, ka pie Ieriķu ielas Rimi stāvot pie sarkanā samājamies

kkur arī tevi vakar naktī manīju,liekas ka netālu no alfas,neatceros,zinu ka pēdējā brīdī iekrita acīs tava auto numursHoodieBro rakstīja:Rugelis rakstīja:Tad nu tā , jau kopš kadiem 10iem vakarā sabraukāts ar vairākiem e36, gan plazas stajankā, gan alfā, gan ap arēnu, kādam iesēžoties astē vai vienkārši mētājoties pa visām četrām, vienīgais , kuru no foruma atpazinu, mazliet papļāpāju ir HAPO, sory džeki šodien bijāt tik daudz ka pārējos atpazīt laika nebija un ja gadījumā saslidinājāties kopā ar zaļu sedanu , čuru lampām un miglām tad saku čau te![]()

tajā rajonā tikai arī vizinājos, izbaudīju 4 brīvas joslas un 3.roba galu mežciemāBeerzins rakstīja:kkur arī tevi vakar naktī manīju,liekas ka netālu no alfas,neatceros,zinu ka pēdējā brīdī iekrita acīs tava auto numursHoodieBro rakstīja:Rugelis rakstīja:Tad nu tā , jau kopš kadiem 10iem vakarā sabraukāts ar vairākiem e36, gan plazas stajankā, gan alfā, gan ap arēnu, kādam iesēžoties astē vai vienkārši mētājoties pa visām četrām, vienīgais , kuru no foruma atpazinu, mazliet papļāpāju ir HAPO, sory džeki šodien bijāt tik daudz ka pārējos atpazīt laika nebija un ja gadījumā saslidinājāties kopā ar zaļu sedanu , čuru lampām un miglām tad saku čau te![]()

Nu visticamāk kad es jo tieši tur pamāju divām mašīnām;)HoodieBro rakstīja:Rugelis rakstīja:Tad nu tā , jau kopš kadiem 10iem vakarā sabraukāts ar vairākiem e36, gan plazas stajankā, gan alfā, gan ap arēnu, kādam iesēžoties astē vai vienkārši mētājoties pa visām četrām, vienīgais , kuru no foruma atpazinu, mazliet papļāpāju ir HAPO, sory džeki šodien bijāt tik daudz ka pārējos atpazīt laika nebija un ja gadījumā saslidinājāties kopā ar zaļu sedanu , čuru lampām un miglām tad saku čau te![]()

Redzēts Hapo ar visu krāšno egli braucam pa Dzelzavas ielu pirms 15min 

Finks rakstīja:Andrio kupeja rajonā.
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Janex328 rakstīja:Azur-bars ar mežoņiem, Elkorā-bars ar mežoņiem e36 vairumā un citi zvēri! Vienīgais kuru pūlī var atpazīt, pagaidām, tas ir Hapo!

Vakar ap 1:30 Maskavas ielā pie mego redzēts HAPO.
Devās centra virzienā, gan jau ka no rumbulas

šodien naktī hapo , pie elkor plaza. 

Ogrē pie maximas,kas tuvāk jaunogrei,redzēts hellrot žurks ar powered by protuning(vai kaut kā tā) uzlīmi logā

Šodien pie arēnas P, Es ar čomu un vienu kūtīņu, laikam zilu, nevarēja istī saprast, labi paslidojām
, kūtiņa skanēja un gāja labi..!
kkur 21:30..! 

Shadows maskačka taisni braucot 

Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7

Šorīt ap 7:30 uz Mūkusalas ielas vienā krustojumā uz sarkano stāvēts blakām Finkam. Uzpīpināju pat, bet nebij vēl pamodies.. 

Redzeeju juus abus... Korsa arii nebija pamodies 

Tava kuuts maniita spiceekorsa rakstīja:Šorīt ap 7:30 uz Mūkusalas ielas vienā krustojumā uz sarkano stāvēts blakām Finkam. Uzpīpināju pat, bet nebij vēl pamodies..

DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 316
- 317
- 318
- 319
- 320
- …