Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 317
- 318
- 319
- 320
- 321
- …
- 679
- chevron_right

Logi svīst, uz sāniem grūti kko redzēt.korsa rakstīja:Šorīt ap 7:30 uz Mūkusalas ielas vienā krustojumā uz sarkano stāvēts blakām Finkam. Uzpīpināju pat, bet nebij vēl pamodies..

nu vse, marux tavs izputejs mužigi aizsals dzeltens.. 

kurš mani pasveicināja Siguldā pie superneto?smuka kupeja! 

Hazard, būsi izpūtējus sajaucis... Es jau no otrdienas pa Alūksni dzīvojos.Hazard rakstīja:nu vse, marux tavs izputejs mužigi aizsals dzeltens..

Un, jā, vakardien redzēts un apsteigts trakaiszinātnieks ar salātkrabi. Fāterītim krāsa ļoti iepatikās. 

draudzene pie stūres tika pielikta, pats vēl nebiju braucējs. BTW vasarā ik pa laikam redzēju tevi laikam gulbenes ielā kamēr es kabri skrūvēju.marux rakstīja:Un, jā, vakardien redzēts un apsteigts trakaiszinātnieks ar salātkrabi. Fāterītim krāsa ļoti iepatikās.

Jep, apgrozos arī pa turieni reizēm.trakaiszinatnieks rakstīja:draudzene pie stūres tika pielikta, pats vēl nebiju braucējs. BTW vasarā ik pa laikam redzēju tevi laikam gulbenes ielā kamēr es kabri skrūvēju.marux rakstīja:Un, jā, vakardien redzēts un apsteigts trakaiszinātnieks ar salātkrabi. Fāterītim krāsa ļoti iepatikās.

Satikts m777, paldies ! :)
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

Satikts Erda ar Kļaviņu, paldies par e36.lv kalendāru 
Kalendārs padevies smuks, tik žēl ka foto ar zaķi nav nevienā mēnesī bet tikai titullapā

Kalendārs padevies smuks, tik žēl ka foto ar zaķi nav nevienā mēnesī bet tikai titullapā

Redzets UV-4 braucam no Bolderajas uz centru ap 18'00!
Ričard, ko tik mierīgi tik tikko kreisais cēsu/brīvības? 

Reinholds rakstīja:Ričard, ko tik mierīgi tik tikko kreisais cēsu/brīvības?
Saguries

Jo stāv pagalmā bez apdrošināšanas.Ričards Kočkers rakstīja:Reinholds rakstīja:Ričard, ko tik mierīgi tik tikko kreisais cēsu/brīvības?
Saguries.bet joprojām nesanāk tavējo redzēt :l

jap braucu ap to laiku tikai kur pats biju likas neviens e36 nebija pa celam

AB290 rakstīja:Redzets UV-4 braucam no Bolderajas uz centru ap 18'00!

Kautkāds čalis žurkā mani baigi nopaļīja pie Lielvārdes Maximas ap 20.00
:nohomo:

Tas estomaats rakstīja:Kautkāds čalis žurkā mani baigi nopaļīja pie Lielvārdes Maximas ap 20.00![]()
:nohomo:

Skatījos kā slīdi maximas placī

ap 18.00 uz Viestura prospekta redzēta Dz_Dii vecā kupeja
Pirms pusstundas zem vanšu tilta zaļš sedans ar dzeltenjem lukturiem 

pats beerzinsh savā godībā 

agang rakstīja:Pirms pusstundas zem vanšu tilta zaļš sedans ar dzeltenjem lukturiem
Prieks iepazīties

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 317
- 318
- 319
- 320
- 321
- …