Ziemas prieku baudīšana darba dienās.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- …
- 93
- chevron_right
Un cikos/kur tiekaties?ZzevsS rakstīja:Pirms Baltezera japagriežas pa labi uz Alderiem, un tieši pirms Alderiem atkal pa labi un tur galā ir DriftCity!
Vēl nezinu! Ap 8iem, 9iem gan jau brauksim!
Ok, tad pasekošu te līdz info
Pēc kādas stundas braucam uz DriftCity, tā kā ja kādam ir vēlme pievienoties...
Vopshim vajag kompaniju uz Drift City... Alfa busim ap 22:00... Taka Welcome ....
P.S. kads varetu panjemt lidzi kaut vai foto cameru lai pec tam vareetu te ielikt pic no pasakuma...lai parejie zin ko palida garaam..
P.S. kads varetu panjemt lidzi kaut vai foto cameru lai pec tam vareetu te ielikt pic no pasakuma...lai parejie zin ko palida garaam..
say What???
Pēc cik ilga laikā būsiet galā? Es nesen atradu laikam vietuZzevsS rakstīja:Pēc kādas stundas braucam uz DriftCity, tā kā ja kādam ir vēlme pievienoties...
varētu but ka varētu but alfa pēc 22
Tātad Alfā 22.00
Pieskrienat 23:00 pie teikas staķika, atļaušu šet izpausties.
Pec 23 nevar? Un vai tur maz ir vieta lai izpaustos?
Es vnk 23 beidzu darbu kā to ņem.ZzevsS rakstīja:Pec 23 nevar? Un vai tur maz ir vieta lai izpaustos?
Es dzīvoju uz Alderu ceļa tā kā droši padodiet man ziņu, kad izbrauciet no Alfas...un Drift Cityā šodien daudzi jau traucējuši vietējo mieru, bet viss turpinās..
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
oo sveiks kaimiņ es ar pa Alderiem
Sporta kompleks vairs nav topa? Atbraucu a te tuksums viens mersis tik slipe
coupe 2.8
Es pagaidam tik pa Priekuljiem esmu taa normali pasliipeejis, kad esmu Cesis jau ir nokusis viss uz ielaam un plachi nav interesantiBurbul1s rakstīja:Vakar gan Elvja stāvlaukumā, gan pa visām Cēsīm paslidinājosMad Matizz rakstīja:Vakar pēc 23:00 Cēsīs stāvlaukumā pie Elva ar norāvos no ķēdes un paslidinājos...
Sent from my S3 mini using Tapatalk
Paslidināts pie dzintara, iki stāvlaukumā pie csdd, k-rauta stāvlaukumā, pie bmw šrota ziepniekalna ielā uz apļa (tur dzīvoju, ja kas). Lucavsalā labāk nebraukt, saskrāpēt tik vēderu bmw. Žēl tik, ka viens. Līkas tās rokas man vēl. :(
Viss nāk ar laiku, nevar gribēt visu uzreiz.
Alderos vecis ar lāpstu lido virsū slīpētājiem
3nieki nebaudāmi.... pat ar awd... bet fun var noķert...
Ahoi, piebrauc pabazarēt, pirmā privātmāja labajā pusē, ja brauc no sūkņu stacijas puses!gastello rakstīja:oo sveiks kaimiņ es ar pa Alderiem
Tikko ar vairākiem forumiešiem, neforumiešiem un rAudistiem pabūts Alderos, pats Drift Citys ne visai, bet apkārtceļi gan labi pa pūderīti! Un jā, čalis ar lāpstu arī nāca virsū...
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
teica ka "miliciju" izsauks un gandrīz spoguli man noskaldija ar lāpstuPiileens rakstīja:Alderos vecis ar lāpstu lido virsū slīpētājiem
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- …
- 93