Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- …
- 679
- chevron_right
Kā jau parasti, bij priekš papļāpāt!kompots rakstīja:Satikta Jolcinja šodien

Podziņ, nesatraucies, Tu biji pirmā!Podziņa rakstīja:Pa kuru laiku ?Es arī šodien satiku Jolciņu un arī scooter satikts

Starp citu, vai tas bija Metrzz, kas vakar brauca pa Piņķiem?-HAPO- rakstīja:Metrzz nupat pie Māras dīķa

Way pirms pusstundas uzbraucam uz akmens tikta un, pirms kādām 10min, smuks tourings pabrauca pretī uz Laktas ielas (laikam).
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Minututes 10 atpakalj samats ar Podziņu uz Bikiernieku ielas!kur ta palika visi roza diski?
viewtopic.php?f=18&t=2190

nee neredzeeju tikai diskus, wilku pa preteejo:)Shreks rakstīja:janķels rakstīja:plkst 12:30 redzets shreks @maskavasiela
Redzeeji manu nopuvusho spaarnu?![]()
Kur pats biji noslepies?
Uzmanību sanese...

Vakar pēc darba satikts Renio un kopīgiem spēkiem aiztransportēts korsas auto pie siikā. un tur satikts siikais, Podziņa un karrlo.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.

Aizmugurējos nospolēju un šie arī tādi ar izrautiem gabaliembergbmw318 rakstīja:Minututes 10 atpakalj samats ar Podziņu uz Bikiernieku ielas!kur ta palika visi roza diski?

Baigie tev eņģeļi, uzreiz pa gabalu var redzēt

Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641

AN 46 Mans SEDANSgreen garage rakstīja:šodien pabūts Valmiermuižā. alus tur ir tiešām labs.Valmierā centrā redzēta skaista melna kupeja ar uzlīmēm VNZ bija AN 46. blakus stavēja vēl viens e36, bet uzlīmes nemaniju.

Redzeju kko interesantu
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Nu skaidrs.ja angeli baigie.dzivaja vel nevienam tadus neredzeju.tikaj uz bildem -HAPO- redzetPodziņa rakstīja:Aizmugurējos nospolēju un šie arī tādi ar izrautiem gabaliembergbmw318 rakstīja:Minututes 10 atpakalj samats ar Podziņu uz Bikiernieku ielas!kur ta palika visi roza diski?![]()
Baigie tev eņģeļi, uzreiz pa gabalu var redzēt

Pie lubanas tirgus uz lubanas ielas kads man uspipinaja.sorry ka neatbildeju.pameniu kad jau tiku pari krustojumam.

uteo noparkojes kā karalis pie ViA 

Tur drīkst stāvēt, vienīgi sanāk mazliet priekšā iebrauktuvei(jo viens golfs bija noparkojies uz trotuāra un liku, lai šis varētu izbraukt), bet netraucē
Pal ielam zb, ka nav vnm vietas, kur auto nolikt.

uteo rakstīja:Tur drīkst stāvēt, vienīgi sanāk mazliet priekšā iebrauktuvei(jo viens golfs bija noparkojies uz trotuāra un liku, lai šis varētu izbraukt), bet netraucēPal ielam zb, ka nav vnm vietas, kur auto nolikt.
Šodien domāju nolikšu tev aizmugurē, priekša golfam..

e36

Jā, pirmkursniekiem daudz auto, tpc, pie kojām tas pats variants šogad.
nez gan vai tā ir pēdējā gadā. Pie skolas un Z kojām nekad nav īsti bijis vietas. lēnākie vienmēr varēja palikt gribot 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- …
- 679