Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 320
- 321
- 322
- 323
- 324
- …
- 679
- chevron_right

yeap,stradaju, bet bleee (vina nebija tik netira)Inutak rakstīja:Sodien pie protuninga redzets sads aparats,liekas ka bija forumā.
Un Riga Plazas stavvietā zila kupeja ar sarkanu prieksejo bamperi.

Viņš tā laikam domājaMatīss rakstīja:Eglitis rakstīja:jm-3773 ap 23iem uz briiviibenes, kurš?
Tsam mans trakais draugscik zinu viņš nav forumā.
Tu ar viņu skrējies?

Eglitis rakstīja:Viņš tā laikam domājaMatīss rakstīja:Eglitis rakstīja:jm-3773 ap 23iem uz briiviibenes, kurš?
Tsam mans trakais draugscik zinu viņš nav forumā.
Tu ar viņu skrējies?

Laiks tev neklanās, tev jāklanās laikam.

Vakar, nedaudz pēc 18:00 jench "nepieklaigi" izbrauca uz Krasta ielas. 

Apnikāt Jūs abi ar mācībnieku!zeltinsh rakstīja:Vakar, nedaudz pēc 18:00 jench "nepieklaigi" izbrauca uz Krasta ielas.

Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7

aptuveni pirms 30 minūtēm redzēta sirmais honda caurbraucienā caur jūrmalai.

4dien pirms 21.oo redzets HAPO uz tilta pie jelgavas pils , pamaniju pedeja bridi , un tikaj zilus engeļus un dzeltenas durvis ar spoileri
jo priekša brauca mašina

shonakt maniits cipruss ar pliku pauri uz 11novembra krastmalas! 

DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY

Šodien 2 e36 uz Daugavpils šosejas stāvēja, 8 no rīta, Saulkanē pie gājēju tuneļa.. Balta kupeja, un universālis (?) Ar avareikām.. 

Satikts mileniums, paldies.

Satikts ''kupejnieks'', paldies !

- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora 
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!

Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!

Tā jau likās, ka kāds no foruma man astē sēž, bet interesanti kā Tu varēji atpazīt auto... Man cits nummurs, lampas un diskie36_coupe rakstīja:Manuprāt iesēdos Agro astē un pārējiem kas bija priekšā slīpējot ap alfu. :)

Pēc sejas atpazinu, sezonas atklāšanā pļāpājāmagRo rakstīja:Tā jau likās, ka kāds no foruma man astē sēž, bet interesanti kā Tu varēji atpazīt auto... Man cits nummurs, lampas un diskie36_coupe rakstīja:Manuprāt iesēdos Agro astē un pārējiem kas bija priekšā slīpējot ap alfu. :)

Tagad viss skaidrs 

Tepat man rajona viena peleka zurka izskatas diezgan lidzigs [emoji1]BUHARDI rakstīja:Kurš? http://www.delfi.lv/reporter/news/roadr ... d=45359122

luudzu veciit lai labi straadaa!Finks rakstīja:Satikts mileniums, paldies.![]()
veel satikti finks,activity,neocrons,gekons,kaiminjsh

vakar uz siguldas pikja melns sedans ar sarkanu haubi!
shodien melaro neatceros kur bet laikam stradinju rajonaa!
shodien melaro neatceros kur bet laikam stradinju rajonaa!

Tik tikko sanemts sveiciens ar talajiem no sudrabotas kupejas ar uzlimem ieks Siguldas pie auto ile :)
Sent from my HUAWEI P6-U06
coupe 2.8

esMartinez rakstīja:Tik tikko sanemts sveiciens ar talajiem no sudrabotas kupejas ar uzlimem ieks Siguldas pie auto ile :)

Tumša kūtiņa laikam dīzelis ar e36 uzlimi pie gross auto juglā ,sarkans sedans un vel pelēks sedans turpat
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 320
- 321
- 322
- 323
- 324
- …
- 679