Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 322
- 323
- 324
- 325
- 326
- …
- 679
- chevron_right

Da ja visi troli Hapo tad visi.
Miegains Hapo redzēts Bruninieku iela 8:30

Kurš nu pat mani apdzina un nākamajā līkumā lika plakaniski iekšā pie pagasta Mārupē? 

Hapo pus h atpakaļ sky moikā
griezos ārā tieši mirkšķināju ar avareikām!

Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Vakar iedzerts kopā ar Burbuli, nu labi es dzēru viņš nedrīkstēja jo šoferēja.
:pabiju_ceesiis:

šodien redzēti daudzi forumisti, Elkor plaaza trases
un pie SKY uz krastenes, konkrēti nevienu nenosaukšu ,bet es no sākuma biju ar rozā mugliniekiem, bet tad kad uzpisu uz vaļņa ar vienu rozā miglinieku un vienu degošu gabarītu

Njā, HAPO bieži tiek redzēts naksnīgajās Rīgas ielās.Hazard rakstīja:Da ja visi troli Hapo tad visi.

manīju tevi jā. un vēl daudzus citus, protams arī hapo.biju ar cabrio.ElvijsR rakstīja:šodien redzēti daudzi forumisti, Elkor plaaza trasesun pie SKY uz krastenes, konkrēti nevienu nenosaukšu ,bet es no sākuma biju ar rozā mugliniekiem, bet tad kad uzpisu uz vaļņa ar vienu rozā miglinieku un vienu degošu gabarītu
![]()
![]()
![]()
![]()

Tikko uz Mūkusalas apļa nogriezts ceļš Finkam ar baltu MB Sprinter :-P

nu, KORSA ,vai tad tā drīkst darīt??? kur kultūra uz ceļakorsa rakstīja:Tikko uz Mūkusalas apļa nogriezts ceļš Finkam ar baltu MB Sprinter :-P

Nejutos traucēts.korsa rakstīja:Tikko uz Mūkusalas apļa nogriezts ceļš Finkam ar baltu MB Sprinter :-P

Mani jau pa gabalu var dzirdēt, vakar bundulus izdomāja ka ārā ir auksti un labāk grib pasēdēt salonā.

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

Šodien centrāl tirgū redzēta dzeltana kupeja ar melnu jumtu un e36.lv uzlīmēm. 

Šodien pa rīgas štrāsi sveicināja sarkans unversālis. 

Zaļa kūts pie ēlandes ar e36 uzlīmi. Biju ar melnu kabloku

#TmT @Alfa 

Jap, mans vien ir.Klibikis rakstīja:Šejienietis?

driftaelks rakstīja:Šodien centrāl tirgū redzēta dzeltana kupeja ar melnu jumtu un e36.lv uzlīmēm.

ja nemaldos pelēka e36 kūtiņa redzēta andrejsalā iebraucot! Foruma uzlīme uz sānu stikliem!

iebraucu paēstElvijsR rakstīja:Zaļa kūts pie ēlandes ar e36 uzlīmi. Biju ar melnu kabloku![]()

Nepieder šeit kādam melns sedans e36 ar reģistrāciju FN-4459 stav jūrmala jau ne pirmo dienu pie bērnudarza ,,, laikam ne tikai es to esmu pamanijis un kārumnieki ir mēģinājusi brutāli atplest motora parsegu laikam ar lomiku ,, ta ka savaciet cik ātri varat savādak šaja jūrmalas stūri tas ātri tiks aplasīts...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis jancix007 - 27 Jan 2015, 22:08, kopā labots 2 reizes.

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 322
- 323
- 324
- 325
- 326
- …
- 679