E36 Sabraucieni Ogrē
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- …
- 43
- chevron_right
Ogrē neviens neslīpē?
Ja manam hellrotam nebūtu liegums tad jau varētu paslipet.
Nesen biju Ogrē, slīd labiRBG rakstīja:Ogrē neviens neslīpē?
Tgt doma ir pa Lielvārdi paslīdēt Protams tik cik degviela ļaus
Kāpēc liegums?AleOz rakstīja:Ja manam hellrotam nebūtu liegums tad jau varētu paslipet.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Nevienam nav laika atbildēt... visi slīpē jauRBG rakstīja:Ogrē neviens neslīpē?
Man šovakar tikai šķērsām iet,pat negribot bet nu šodien laikam nesanāk nevienam slīpējamajam reidam pievienoties.
Nu gars stasts tur ir diezgan, varbūt vasarā tik noņems. Bet nu esmu iegādājies citu mašīnu parlaimi jau. :) Hellrots pie mājas stav tagad. :(
AleOz,kad pēdējoreiz brauci,jeb sen jau tas liegums?Vakar tīri glīts hellrots pie maximas jaunogrē stāvēja
Nu pedejais brauciens bija 22 decembrī, skate arī cauri, iet es viņu arī nevaru, sūdi lidz ausim ir, ne man, bet uz ta cilvēka uz kura bmw ir uzrakstīts.
skaidrs,tad jau tas nebiji Tu.Lai veicas tikt visiem sūdiem cauri,nekad nevar būt tik sūdīgi,ka nevarētu būt vēl sūdīgāk!
Bus labi, cerams lidz vasarai viņš atgriezisies uz ielām. :)Ģirts rakstīja:skaidrs,tad jau tas nebiji Tu.Lai veicas tikt visiem sūdiem cauri,nekad nevar būt tik sūdīgi,ka nevarētu būt vēl sūdīgāk!
Zala Honda prelude , esmu taja ieksa. Taka tiekamies Ogres ielas ;D Sodien kolona busu , Renalts Laguna , Audi , un Honda varat pievienoties uz driftu
Pie staķika stāvēja honda prelude un saabs,kurš ar ručņiku slīpēka,paslīpēju garām ;D IKKI tad Tu tur ar to preludi?
Es tik manīju ,ka divas audi Coupe ārdijas gar Daugu :-D
Pats ar Kangoo paslididinājos
Pats ar Kangoo paslididinājos
Pārogres pusē visulaiku kautkas ducinās tagad.
Kad ir brīvs laiks slidinos ar savu baklažānu pa ogri un lielvārdi.
kurš mani te pāris nedēļas atpakaļ ar savu laikam brokatrotu ar baltu bagāžnieku sveicināja?
Nu galīgi ne pa tēmu ,bet kur kāds Nočniks Ogrē ir ??
Sonaatee vari megināt sarunāt
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- …