BMW Salacgrīva
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- …
- 49
- chevron_right
ja ne katru meenesi tad reiz pa reizei var,to jau jaaskataas kas un kaa
Tā kā sencis netika uz šito pirti , tad šodien piedāvāja arī labā vietā par labu cenu pirti pie upuralām
Domāju šoreiz braucam ar kopistisku transportu uz pašu pirti, lai nav nākamajā dienā atkal jāiespringt par promillēm un drošu braukšanu
Nu tad kam ir vēlme - droši piesakās
Un ja netiek gadījumā, tad beidzam šitos es Tev zvanīju, Tu neatzvanīji, forumā gribēju rakstīt utt. Bitch pleeeease, neesam mazi bērni, telefons ir un bombijam līdz sazvanām un pasakām savu sāpi, ka netiekam
Un $ iekasēsim laicīgi motivācijai
Domāju šoreiz braucam ar kopistisku transportu uz pašu pirti, lai nav nākamajā dienā atkal jāiespringt par promillēm un drošu braukšanu
Nu tad kam ir vēlme - droši piesakās
Un ja netiek gadījumā, tad beidzam šitos es Tev zvanīju, Tu neatzvanīji, forumā gribēju rakstīt utt. Bitch pleeeease, neesam mazi bērni, telefons ir un bombijam līdz sazvanām un pasakām savu sāpi, ka netiekam
Un $ iekasēsim laicīgi motivācijai
te kādam kas šodien brauc uz ainažiem vai kas te apmeties gadījumā nav stacionarajam datoram video karte,ko varu bik aiznemties uz bridi? man vajag tik parbaudit vai ta,kas man ir neiet.
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
Labi, ir kāds kurš plāno un gribētu uz sezonas noslēguma pasākumu braukt?
Ainažos redzēti daudz e36.Vai ir kāds arī no foruma? Nu galīgi nevar atpazīt.Šorīt pie topa ar vienu saskatījos a kas viņš bija?:D
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
atgādina bmwpoweristus
tad jau labak parasta šriftā salacgrīva un viss. Tās tik manas domas.:)Ridlihs rakstīja:
Tas tak prikols for fun
bet nopietni varētu uz bmw zīmes zīmogu ar Salacgrīva :P
Lauki man starp Tūju un Salacgrīvu !
Diemžēl bez e36 vēeel pāris mēnešus .
Diemžēl bez e36 vēeel pāris mēnešus .
Welcome
Satikts Skalins ar ģimeni pie Maximas
Tik tīru Tavu auto vēl nebiju redzējis!Iet,iet jau tas 2,5
Opā.....nu paldies Tev
Nja,vakar darbā pagalms viss bija paltās putās un plūdos
Nja,vakar darbā pagalms viss bija paltās putās un plūdos
Yo... es saprotu, ka no šejienes neviens nekur nedosies rītā?
Nu OK, es arī esmu uz pāris dienām iestrēdzis Sgr
SKALINS, Dreimanis (ceru esi LV veiksmīgi ticis) jau sazvanīts vakar, tā kā varam, nu jau var teikt šovakar, sabraukt un izstaigāt Sgr takas vismaz
Ja kas, tad līdz svētdienai mētāšos Sgr-Limbaži un beigās back to Rīga svētdien
Nu OK, es arī esmu uz pāris dienām iestrēdzis Sgr
SKALINS, Dreimanis (ceru esi LV veiksmīgi ticis) jau sazvanīts vakar, tā kā varam, nu jau var teikt šovakar, sabraukt un izstaigāt Sgr takas vismaz
Ja kas, tad līdz svētdienai mētāšos Sgr-Limbaži un beigās back to Rīga svētdien
Tā kā lielais pasākumu bīdītājs Ridlihs iestrēdzis kaut kur personīgās dzīves problēmās un mēs ar viņu par šito jau runājām, tad ir radusies tāda doma atkal rīkot kādu pirts pasākumu. Šoreiz varētu savākties nedaudz vairāk cilvēku, vai vismaz ierasties lielākā daļa no tiem, kas teica, ka būs
Tā kā metam savas idejas... It kā orientēties varētu uz decembra sākumu, kad ārā auksts un ir forši sasildīties pirtī, iespējams varētu ņemt kādu jau no iepriekš piedāvātajām, vai meklēt ko jaunu, jo šobrīd jau arī laiks ir vēsāks un pa ārā skraidīt diez ko negribēsies
Tā kā metam savas idejas... It kā orientēties varētu uz decembra sākumu, kad ārā auksts un ir forši sasildīties pirtī, iespējams varētu ņemt kādu jau no iepriekš piedāvātajām, vai meklēt ko jaunu, jo šobrīd jau arī laiks ir vēsāks un pa ārā skraidīt diez ko negribēsies
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
vienīgā mana problēma esi Tu mazā e36 saulīte
gan jau pēc spaiņa apsinta skraidīs visi atkal pa āru un dejos uz galda
Es 100% par pirti, bīdam augšā
gan jau pēc spaiņa apsinta skraidīs visi atkal pa āru un dejos uz galda
Es 100% par pirti, bīdam augšā
Problēma, ja? ;D Ieej skypā
To dejotāju video studijā vajag, labas atmiņas
To dejotāju video studijā vajag, labas atmiņas
It's all about the win