e36.lv Cēsis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- …
- 62
- chevron_right
man atkal liekas, ka tam vienam ar sturi bardacokaa, kursh vislaik pisa valjaa bij sitadi diski, hz nepaspeju ieraudzit kura pusee stuure
Satiku vienu no tiem, kas bij masinaa, ir ta zurka ko domaju
Sent from my S3 mini using Tapatalk
Arii redzeju to nolocito zurku ,purns pizdets!
Kurš vainīgs vai kāda tur situācija bijusi?matissc rakstīja:Satiku vienu no tiem, kas bij masinaa, ir ta zurka ko domaju
Sent from my LG-E975 using Tapatalk
Studentam degvielas lampiņa ir nevis brīdinājums, bet dekors panelī
tad jau drīz detaļas būs uz tirgošanu.. tik ļoti slīdēja šovakar? itkā plēsu riepas un nemaniju ka baigi slidens....
+ manīts kkāds auto pie leokādiju pārbrauktuves stabos iedzīts...
Nu vismaz gruntene aiz meža kapiem bij puslīdz ledū... vietām tīrs ledus pa virsu bij, pilsētā arī mums ar vasarenēm slīdējaROYALTY rakstīja:tad jau drīz detaļas būs uz tirgošanu.. tik ļoti slīdēja šovakar? itkā plēsu riepas un nemaniju ka baigi slidens....
Psc, tkko dzirdēju ka Taurenē apm 15-20 cm sniegs, a mums nekā :(
Vakar redzēti daudzi un dahuja Bet vislabākais, ka es ar LitrsALus satikām ozyu Tik šaubos ka viņš to atcerās
Tas jau normali, pari pleskavenei vienmer ir pavisam cits gadalaiks
@matissc eu kura shrota tas style 5 esot?
tam anglim bloķis bija?
Sodien tiesi braucam garam palidzejam uzstumt uz trelja, teica ka mos taisiishot
kad kur kapec ja godigi tocn neka neaceros pats nebraucu vnk atputos un nemu pilnu muliBurbul1s rakstīja:Vakar redzēti daudzi un dahuja Bet vislabākais, ka es ar LitrsALus satikām ozyu Tik šaubos ka viņš to atcerās
Nebrēc kā Aita, ja esi Lauvu barā...
Nu kuplo es pazinu tākā runāt par ko bij, bet tu gan nebiji lietojams Vernerā uz kādiem 3jiemOzys 90 rakstīja:kad kur kapec ja godigi tocn neka neaceros pats nebraucu vnk atputos un nemu pilnu muliBurbul1s rakstīja:Vakar redzēti daudzi un dahuja Bet vislabākais, ka es ar LitrsALus satikām ozyu Tik šaubos ka viņš to atcerās
Nju ja kuplais man bija vakardien soferis
nu bija jau ari panemts ta veretu but ka neko neaceros
nu bija jau ari panemts ta veretu but ka neko neaceros
un pa bumeru ari runajamBurbul1s rakstīja:Nu kuplo es pazinu tākā runāt par ko bij, bet tu gan nebiji lietojams Vernerā uz kādiem 3jiemOzys 90 rakstīja:kad kur kapec ja godigi tocn neka neaceros pats nebraucu vnk atputos un nemu pilnu muliBurbul1s rakstīja:Vakar redzēti daudzi un dahuja Bet vislabākais, ka es ar LitrsALus satikām ozyu Tik šaubos ka viņš to atcerās
Ozys 90 Pie Manim Ar Atnāca, Sāka Runāt Ka Kkadu Masu Satiksanos Varetu Uztraisit ar e36 un tik Pat Ātri kkur Aizskrēja,bet Varu Deret Ka To Ari Neatceraas
Fuck New Model Cars, Im Riding Old School
Izskatas ka Ozys pa pālim mītingu sarunājis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 32
- 33
- 34
- 35