e36.lv Jelgavaa!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- …
- 90
- chevron_right
Vakar man arī visādi brīnumi notika.
Vot pasakat, ka nav melnā dienā.
Vot pasakat, ka nav melnā dienā.
ja zinatu,ka kads bus pie rimi,ari atbrauktu.. Labak protams saorganizet uz sestdienu,bet piektdien ari var ceru,ka lietus nelist
Es teicu ScoobyFresh, lai uzzvana Tev... bet šis mēģināja ieskaidrot, ka jau bija iepriekš runājis un Tev neesot īsti bijis garīgais.
KV_ rakstīja:Gan jau meicha dabus atstrādāt puisim:D
merša un opeļa avarija ar bij labaa galvenais ka abas avarijas notika 1min intervalaa
opeli sedeju es un pie stures coms. kkas jobnats vienkarsi sanaca. nepamanija mersi + ka spieda bremzes kaja noslideja uz gazi. bet nu maigi ieripoja. nummurs jau iztaisnots. bampers jau vieta. gandriz ka jauns
Sestdien ja būs labs laiks, tad Kolka cool 2.
Piektdien vakarā pie rimi?
Kolka cool 2 ir laba ideja tik kur?
Kolka cool 2 ir laba ideja tik kur?
Pēdējais labojis KV_ - 25 Sep 2013, 12:27, kopā labots 1 reizi.
Es ari par 5dienu
Pa lielam visi laukumi ko zinu pa dienu būs ar cilvēkiem pilni. Un pie rimi slīpēt vēlmes nav. Tur jau avārijas notiek ar stāvošām mašīnām.
Gan jau atradism vietu kur tev paslipet.
es arii iespejams pievienosos uz kolka cool 2 , bet tikai skatisos , savejo zel lauzt
Tas ir ārprāts kāds aukstums ārā ir. Rīgā centrā lietus kas nokrita uz drēbem pārvērtās ledus gabaliņos vējā. Ja tāds aukstums būs, sestdien nemaz no mājas ārā nelīdīšu.
Uz pl.20 varetu piektdien pie rimi. Par kolka cool 2 runajot: nav jau kur.
Agrāk bija viens laukums braucot pa apvedceļu uz Ozolniekiem. Tikai 1. neviens neies bojāt nervus lai tur tiktu un 2. jāšaubās par tā laukuma eksistenci.
RF_ tu taisisi kolka cool2? tad jau izdomasim kadu placi
Es gribu zināt vispirms kāds būs laiks. Tad kad redzēšu, tad arī domāšu. Šitajā Sibīrijas dienvidu salā netīk riepas mainīt.
nobrauks zem pasazas
ah, tak labāk aizlaižam visi uz rullīti. kāds ponts nēsāties pa placi?
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Piektdien 21:30 ātrākais tieku.
Viss varbūt ka es ar pievienotos, ir tak kautkā jāizbauda atvaļinajums.
Ja vispār savāksies un izdomās kur
Ja vispār savāksies un izdomās kur
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36