BMW Salacgrīva
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- …
- 49
- chevron_right
Jā, skype pietiks pagaidām
K, jābeidz piesārņot topiks
K, jābeidz piesārņot topiks
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Tikko ieiet un jau jābeidz
Tā labi.... apmēram tā.... pirts tiek meklēta paliela un ērta un, lai šoreiz dominē modernāks iekārtojums un dizains nevis klasiskais vai old school.
Ir viens ļoti forš variants atrasts... nu kāds raudās, ka Ķegumā , bet mieru, domāju šoreiz saorganizēsim transportu tādu ,lai bez stresa visi var atlaist .
Tad daži zinātvajadzīgi jautajumi:
jauno gadu gribam visi svinēt kopā vai katrs pa savam , ar ģimenēm (to jūs varat ZS darīt tomēr ) ??
Vnk ir varianti:
1)decembra sākumā tusiņš pirtī + Jaunā gada pirts
2)decembra sākumā tusiņš pirtī (bez Jaunā gada pirts)
3) Tikai Jaunā gada pirts ( ja visi būs par šo, tad vnk ar tiem kas gribēs iesim tāpat kur decembra sākumā atlaist un noskaidrot vai true e36 maniac ir ar e36 driftwāgen, e36 želējstailpieci karieti vai stock )
Ir viens ļoti forš variants atrasts... nu kāds raudās, ka Ķegumā , bet mieru, domāju šoreiz saorganizēsim transportu tādu ,lai bez stresa visi var atlaist .
jauno gadu gribam visi svinēt kopā vai katrs pa savam , ar ģimenēm (to jūs varat ZS darīt tomēr ) ??
Vnk ir varianti:
3) Tikai Jaunā gada pirts ( ja visi būs par šo, tad vnk ar tiem kas gribēs iesim tāpat kur decembra sākumā atlaist un noskaidrot vai true e36 maniac ir ar e36 driftwāgen, e36 želējstailpieci karieti vai stock )
Super, paldies par apkopojumu
Ja paveiksies netusēsim divatā kā izskatās šobrīd
Ja paveiksies netusēsim divatā kā izskatās šobrīd
It's all about the win
esmu par visiem piedaavaajumiem....kaa reiz briivaaks laiks no darba arii izskataas ka bus
Taakaa organizatori sarosaties ,es buushu 100%
Taakaa organizatori sarosaties ,es buushu 100%
Lūk - tā ir attieksme
Viss laicīgiShreks rakstīja:Jau Jaunais gads klāt?
It's all about the win
jā, rītā labi, Tu let me know drīzumā kas un kā par šitoShreks rakstīja:Jau Jaunais gads klāt?
Ridlihs rakstīja:Tā labi.... apmēram tā.... pirts tiek meklēta paliela un ērta un, lai šoreiz dominē modernāks iekārtojums un dizains nevis klasiskais vai old school.
Vnk ir varianti:
es par 1 variantu un sliecos arī par 3 , bet 2 sucks
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
yeah
he, he, laikam nocietušies esat visi
he, he, laikam nocietušies esat visi
Cau tauta
Es pagaidam neko nevaru soliit.Nezinu busu Lv vai SE
Es pagaidam neko nevaru soliit.Nezinu busu Lv vai SE
Labi, koncentrējamies uz Jaunā gada pirti, warm up pasēdēšanu sabīdīs tāpat
Tātad kādu pirti paņemsim ir atkarīgs no tā, cik daudz ballētāju būs. Ja būs 4 tikai, piemēram, tad vienīgais kas notiks ir pasēdēšana kādā e36 ar max uzgrieztu pečku, lai radītu puslīdz ko līdzīgu pirtij
Šobrīd cik no jums saprotu, tad braucēji ir:
Guncis+1
Linda+e34 (piedod nevarēju noturēties )
Splat+?
Ridlihs+1
Zuze91
Un man te uz ? ir daži ar kuriem šas tikšu galā, vienalga kā, pa labam vai .... nekā
Mazos droši līdzi, bet tad let me know ūūūn ... ziņojam kas toč būs, jo no tā atkarājas kādu pirti ņemam....piķi šõreiz izsitīšu laicīgi, ar to rēķinās lai nav kā iepriekšējā reizē, puse atkrīt brauciena dienā
Tātad kādu pirti paņemsim ir atkarīgs no tā, cik daudz ballētāju būs. Ja būs 4 tikai, piemēram, tad vienīgais kas notiks ir pasēdēšana kādā e36 ar max uzgrieztu pečku, lai radītu puslīdz ko līdzīgu pirtij
Šobrīd cik no jums saprotu, tad braucēji ir:
Guncis+1
Linda+e34 (piedod nevarēju noturēties )
Splat+?
Ridlihs+1
Zuze91
Un man te uz ? ir daži ar kuriem šas tikšu galā, vienalga kā, pa labam vai .... nekā
Mazos droši līdzi, bet tad let me know ūūūn ... ziņojam kas toč būs, jo no tā atkarājas kādu pirti ņemam....piķi šõreiz izsitīšu laicīgi, ar to rēķinās lai nav kā iepriekšējā reizē, puse atkrīt brauciena dienā
Zb, Tu man
Nebūs nekāds +e34, todien būšu forever alone, kā saka
Nebūs nekāds +e34, todien būšu forever alone, kā saka
It's all about the win
best friends forever
tak, mums uz jautājuma zīmes ir Dreimanis un Uģis, jo vnk nez vai būs Lv atpakaļ. Tad klāt nāk vēl viens pāris (ex bembisti, nu cerams nenoēdīs, ja atbrauks ar nebumeru ).
Pirts šī, bet ir vēl laika ieteikt ātri savus variantus, ja ir kas padomā....
http://www.ss.lv/lv/search-result/?t=F1ETHFoaEVU=
Pirts šī, bet ir vēl laika ieteikt ātri savus variantus, ja ir kas padomā....
http://www.ss.lv/lv/search-result/?t=F1ETHFoaEVU=
Šoreiz nebūšu!!!
Vēlu darbs un vēl visādas nebūšans!!!
Vēlu darbs un vēl visādas nebūšans!!!
OK vecīt, ja kas , tad jau zini manu nr.
sorry uz sms nesanāca šodien atbildēt!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- …