Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- …
- 679
- chevron_right

Shreks Sievasmātes aplī 

Jap,un paldies par palīdzību!-HAPO- rakstīja:Braucot ar Dj_zii pie Z-street'a manīta dogmaTagad stāvot rindā uz TA ar shadowscreen papļāpāts ar ginekologu
Pirms tam samāts Varnis91 un papļāpāts ar Edza

Un var ar eņģeļiem un dažādu protektoru iziet skati.

Tevi galīgi neredzējuRidlihs rakstīja:Shreks Sievasmātes aplī

dogMa gan samāts aplī pie juglas rimi.
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go

Plazā satikti daudzi-Podziņa, inituks(laikam), kļaviņš, megatrons, erda un vēl daudzi, nikus neatceros.
Bija diezgan jautri ar visiem bembistu ašajiem jokiem
Bija diezgan jautri ar visiem bembistu ašajiem jokiem

Haa, haa, šitie joki vēl tādi maigi bija

Bet nu jā, no tādiem iepriekš neredzētiem lietotājiem, satikti Byrbyr un Kirurgs777

Bet nu jā, no tādiem iepriekš neredzētiem lietotājiem, satikti Byrbyr un Kirurgs777

man ari lkm bus japieripo kaukad. 

Šodien (nu jau vakar) Valmierā manīts uteo... Braucām uz CSDD. Vai varbūt tas jau bija jaunais īpašnieks? 

Manīti daudzi no foruma rumbulā un parunāts ar Hapo :)
par eņģeļiem TAVIEM tā kā bij skaidrs! Par riepām gan man mazs šoks! Un nav par koGinekologs rakstīja:Jap,un paldies par palīdzību!-HAPO- rakstīja:Braucot ar Dj_zii pie Z-street'a manīta dogmaTagad stāvot rindā uz TA ar shadowscreen papļāpāts ar ginekologu
Pirms tam samāts Varnis91 un papļāpāts ar Edza
![]()
Un var ar eņģeļiem un dažādu protektoru iziet skati.

shadowscreen piemirsiAce rakstīja:Manīti daudzi no foruma rumbulā un parunāts ar Hapo :)

Gaidu čomu pie pieturas no Bauskas Baložu pagriezienā ar ieslēgtām avareikām,spaidu trubu un pēkšņi Castrol piestāj un prasa vai nevajag palidzēt..... kruta..... e36.lv power.

Drive until you die with your e36

Vakar pabuts bik Plaza.satikti daži forumieši (diemžel nikus neatceros)atceros tikaj byrbyr un Podziņu.sorry ka aizlaidos tik atri,bija jabrauc uz darbu nu paklj diskam,uz nakamo reizi ir jaizdoma varbut bumbas aizet paripinat.
viewtopic.php?f=18&t=2190

vakardien bija skarbiCastroll rakstīja:![]()
![]()
Viena ģimene ,japalīdz mazums truba izlādējusies degviela beigusies or aķis tukš nu jebkas var būt
Es jau domāju vismaz ,ka katrs tā darītu , ieraugot forua uzlīmes pa bremzēm
Jā satikt ridlihs , vakar roliitis ,hapo shadowscreen , rom4iks , rings. laikam viss
un vienam userim noregulets tds diesel sūknis niku tik nezinu
![]()

sreka autins @ DEPO

Vakar no rita uz Valdemāra ielas Finks ~ 8.30

Par lukturiem teica- galvenais, lai rūpnieciski jau viņi tur ir, uz to E burtu pat tā neskatījās. Un riepām nedrīkst izmēri atšķirties, rakstam nav nozīmes, galvenais,lai tas ir ar vajadzīgajiem milimetriem.par eņģeļiem TAVIEM tā kā bij skaidrs! Par riepām gan man mazs šoks! Un nav par ko

Jaķelis manīts man uzgāzējam Rumbulas Lukoila! 

Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37