Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 345
- 346
- 347
- 348
- 349
- …
- 679
- chevron_right

shd ap 20.30 bushu pie mashinasKLAVINS rakstīja:kadreiz tad jasapipee, jo tur pat pirmajas majas esmu loti biezi

Sodien ap 13:00 pie Cēsu csdd redzēts sedans ar rūsas haubi, kāds no šejienes? 

[quote="ivars_e36"][quote="Beerzins"]Kam pieder zals tourings ar trako izpuuteeju kas uzsliets gaisā līdz pakaļējam logam ,burtiski... stāvēja stajankā netālu no rīgas centrālā termināla kuģu izkraušanās vietas.
Šito es arī tur esmu redzējis, braucot garām gandrīz kaklu nolauzu boloties...
Šito es arī tur esmu redzējis, braucot garām gandrīz kaklu nolauzu boloties...
Bmw ututuuuu

Sodien satikts Toms87, paldies par detalām.

Sasveicināts Gruzs.
Un protams nopētīta Dujj jaunā troika.
Tas biju es kas pasekoja iekš zaļā e46.
@Limbaži.
Un protams nopētīta Dujj jaunā troika.
Tas biju es kas pasekoja iekš zaļā e46.
@Limbaži.
šodien uz Ventspilnieces pirms Spuņciema apdzīts e36 tourings vnz DR-788,biju ar opeli 

Šodien pa ilgiem laikiem pabūts pie Siika, tur bija arī Pacha, Anetite un vēl ......
Bayerische Motoren Werke

Dandijs rakstīja:šodien uz Ventspilnieces pirms Spuņciema apdzīts e36 tourings vnz DR-788,biju ar opeli

StikluMeistars.lv
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”

vakardien valmierā ap 12;00 vakarā, zaļš sedans ārdijās pa centra apli

bembis e36 rakstīja:vakardien valmierā ap 12;00 vakarā, zaļš sedans ārdijās pa centra apli
es gan neko tadu neredzeju!

Instagram - Sandis_e36

Pluss.Sidnas rakstīja:bembis e36 rakstīja:vakardien valmierā ap 12;00 vakarā, zaļš sedans ārdijās pa centra apli
es gan neko tadu neredzeju!un diezko gudri nav ardities pa centra apli,saku no pieredzes..
Ir redzēti daži labi iznākumi.

maniju arī tevi vizinoties,ja tas bija tavs sedansSidnas rakstīja:bembis e36 rakstīja:vakardien valmierā ap 12;00 vakarā, zaļš sedans ārdijās pa centra apli
es gan neko tadu neredzeju!un diezko gudri nav ardities pa centra apli,saku no pieredzes..

bembis e36 rakstīja:maniju arī tevi vizinoties,ja tas bija tavs sedansSidnas rakstīja:bembis e36 rakstīja:vakardien valmierā ap 12;00 vakarā, zaļš sedans ārdijās pa centra apli
Ganjau,ka biju es tas,tgd Valmiera ir vel viens tada krasa kaa manejais,bet tas ir ar Stock paku

Instagram - Sandis_e36

nē sidnas bija bija tavs,m-paka ,labi diski,vizinājies ar pavēlu pa centru,viens no labākajiem sedaniem ko esu manijis

bembis e36 rakstīja:nē sidnas bija bija tavs,m-paka ,labi diski,vizinājies ar pavēlu pa centru,viens no labākajiem sedaniem ko esu manijis

Instagram - Sandis_e36

Fujaks. rakstīja:Pluss.Sidnas rakstīja:bembis e36 rakstīja:vakardien valmierā ap 12;00 vakarā, zaļš sedans ārdijās pa centra apli
Ir redzēti daži labi iznākumi.
iznakumi arii ir redzeti un pluss tas,ka mentiem tas galigi nepatiik,jo uz apli ir divas vai triis kameras

Instagram - Sandis_e36

Par kamerām nezināju.iznakumi arii ir redzeti un pluss tas,ka mentiem tas galigi nepatiik,jo uz apli ir divas vai triis kamerasun vinji visu redz,un tad brauc ielaas un tevi njem pa pilnu prigrammu

Paldies par info.

Fujaks. rakstīja:Par kamerām nezināju.iznakumi arii ir redzeti un pluss tas,ka mentiem tas galigi nepatiik,jo uz apli ir divas vai triis kamerasun vinji visu redz,un tad brauc ielaas un tevi njem pa pilnu prigrammu
![]()
Paldies par info.
nu tagad zinaasi!

Instagram - Sandis_e36

Pabraukts aiz megatrona pa vaidavas ielu.

Hūdijs šodien pie ostas pretīm brauca.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 345
- 346
- 347
- 348
- 349
- …
- 679