3er.lv Liepāja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- …
- 99
- chevron_right
Nemaz nezinaju ka ledusskapis ari ir no forumiesiem.
Kas ir ledusskapis?;D
Sent from my HUAWEI P6-U06
wilduch kadu laiku atpakalj izgāzas sakot ka es un robis nav šajā forumā, mēs te jau sen, tikai citi profili bija
p.s sanāksmes centrā vai fp laukumā parasti sanāk netīšām
p.ss par sestdienu, ja sanāks pikjis bendzhjam tad ari braucu, ar visiem pārējiem zināmajiem bruacējiem,
p.ss par sestdienu, ja sanāks pikjis bendzhjam tad ari braucu, ar visiem pārējiem zināmajiem bruacējiem,
SMOKE TIRES NOT DRUGS
a cikos jums ir.doma startet?lamedog rakstīja:wilduch kadu laiku atpakalj izgāzas sakot ka es un robis nav šajā forumā, mēs te jau sen, tikai citi profili bija
ledusskapis visu laiku foruma sezh, tik neko nerakstaEdžis rakstīja:Nemaz nezinaju ka ledusskapis ari ir no forumiesiem.
Taka partizans no meza .:)
Es nezināju, ka jūs abi esat E36 forumā. Vēl derētu, lai Svidzins iesaistās diskusijā un tad būs viss savējie.
A kads no liepājniekiem kas brauc piedalīsies kāda sačīkstē?
Wildutch rakstīja:Kas ir ledusskapis?;D
Ledusskapis ir liela kaste kur ir auksti un tur liek produktus. :)
Bet es to biju domājis ka lietotāja Digitaly auto vismaz ar maziem burtiem tā bija rakstīts uz auto.
P.S. starp citu labs uzraksts
Shaisee... tik daudz veel jaaizdara , diennaktii stundu par maz
Kur tad rīt visi vācās???
Es te ar rakstiju bet ta ari gala atbildi nedabuju tapec.brauksu 8 un uz trasi brauksu no plazas 11 kolona
Nu kur tad liepajnieki palika ka neaizbrauca uz atklasanu? No liepajas maniju tikai 3 bmw un sevi.
Wildutch kas tad tavam BMW ka kadu laiku jau stav pie super neto?
ieperkas bembis:DD
jau kuro dienu
kas ir te visi nomiruši?
Karstums dara savu.
laikam visi jau jūra sauļojas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …