e36.lv Kuldīga
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- …
- 41
- chevron_right
Vienmēr esmu bijis tikai par koilām, jebkurā brīdī vari regulēt augstumu, piem.
Ja braukā pa kuldīgu, tad cel max augšā, bet ja ned. nogalē vēlies aizbraukt uz ventspili, tad met lejā!
Ja braukā pa kuldīgu, tad cel max augšā, bet ja ned. nogalē vēlies aizbraukt uz ventspili, tad met lejā!
Man būtu slinkums šitā grozīt viņusPjērs rakstīja:Vienmēr esmu bijis tikai par koilām, jebkurā brīdī vari regulēt augstumu, piem.
Man ir koilas. Vienreiz uzregulē un viss.
Ā nē vienu reizi nogriezu līdz lejai lai var ''stance'' bildītes pafočēt.
Es nopirku vienu no saviem e36 talsos, tam bija koilas, un tik zemu ka pa kuldīgas bruģi man zobi klabēja braucot. Bet par cik pārsvarā dzīvoju Ventspilī bija labi!māriņš rakstīja:Man būtu slinkums šitā grozīt viņusPjērs rakstīja:Vienmēr esmu bijis tikai par koilām, jebkurā brīdī vari regulēt augstumu, piem.
Man ir koilas. Vienreiz uzregulē un viss.
Ā nē vienu reizi nogriezu līdz lejai lai var ''stance'' bildītes pafočēt.
Kuldīgā ar sēdinātu ir pagrūti.
Nav naz tik traki vienīgais guļošais kur jauzmanās ir pie mūzikas skolas
Sent from my SM-J500FN using Tapatalk
Vakar pa Kuldīgu brauca ķiršu sarkana kupeja ar zeltītiem diskiem, kam tāda ir? Kāds caurbraucējs?
Zinu tik sedanu kas ir Aizputē - ķiršu sarkans ar zeltītiem disku centiem un pulētām kantēm.Broņa rakstīja:Vakar pa Kuldīgu brauca ķiršu sarkana kupeja ar zeltītiem diskiem, kam tāda ir? Kāds caurbraucējs?
Cik zinu viņš vakar taisījās braukt uz Kuldīgu, bet vai bija nezinu!māriņš rakstīja:Zinu tik sedanu kas ir Aizputē - ķiršu sarkans ar zeltītiem disku centiem un pulētām kantēm.Broņa rakstīja:Vakar pa Kuldīgu brauca ķiršu sarkana kupeja ar zeltītiem diskiem, kam tāda ir? Kāds caurbraucējs?
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Viņš bija Kuldīgā pa dienu, vēlāk Ventspilī.Edzy rakstīja:Cik zinu viņš vakar taisījās braukt uz Kuldīgu, bet vai bija nezinu!māriņš rakstīja:Zinu tik sedanu kas ir Aizputē - ķiršu sarkans ar zeltītiem disku centiem un pulētām kantēm.Broņa rakstīja:Vakar pa Kuldīgu brauca ķiršu sarkana kupeja ar zeltītiem diskiem, kam tāda ir? Kāds caurbraucējs?
Cik saprotu Kikis tas nebija, par ko te iet runa.
Ā, varbūt arī bija sedans, ļoti solīds braucamais, uzreiz gribās pašam dabūt tādu sēdinājumu.
Kādam nav mašinas akumulators ko varētu notirgot? Nu tāds kas nav galīgais mironis un ar ko vel šo vasaru varētu nobraukt Ja ir, tad PM
Varbūt kādam ir pastiprinātājs priekš subvufera, ko notirgot ?
Kurš pie swedbank gandrīz nonesis gaismas stabu? xD
Sent from my D5803 using Tapatalk
Sent from my D5803 using Tapatalk
Pelēks jeep
Ir man. Alpine monobloks uz 800 watiem.kukulis rakstīja:Varbūt kādam ir pastiprinātājs priekš subvufera, ko notirgot ?
Sent From My 7 button OBC Using Tapatalk
Kas dzīvē ir galvenais? Galvenais ir nemīzt, vecīt!
Steidzami! Kadam nemetajas stradajosa luka? 28886089
Kuldiga vai kaukur tuvuma ir iespejams izvalcet arkas?
Var piedavat r17 215/45 visas 4
Hei! Kurš Kūldīdznieks laidīs uz atklāšanu? Varētu kopā ripināt?
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Edzy vakar biji saldū? Ap 13:00 Rimītī?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 34
- 35
- 36