5dienas un 6dienas sabraucieni
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- …
- 287
- chevron_right
sabi.lv vajadzetu but info
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Tikko uzzinaaju trenninsh bikerniekos notiek sodien pat ja liis, takshto ja kas tiekamies tur, tur uz 6 planots sakties taka bushu jau tur gan jau
tad nu kur tiekamies velrei plazaa via bikerniekos ?
Labas cenas.
Labas cenas.
Ja jau viss notiekās, tad laikam vajadzētu biķerniekos tribīnes padeldēt
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
labi ja buus tad es uz bikerniekiem
tapatas pirms tam jabrauc pie Siikaa uz servisu
tapatas pirms tam jabrauc pie Siikaa uz servisu
Labas cenas.
Labas cenas.
tiekamies bikerniekos
Man laikam ies secem nav ar ko tikt !
Kā ar nākam5dienas sabraucienu? :p
t.i. 18.05. Par cik 16.maijā atbraucu uz LV, tātad būšu 18.maijā 19:00 Plazā Tas nekas, ka nākamajā dienā jubilejas brauciens :p
t.i. 18.05. Par cik 16.maijā atbraucu uz LV, tātad būšu 18.maijā 19:00 Plazā Tas nekas, ka nākamajā dienā jubilejas brauciens :p
5dienā tak jāpule mašīna un ar zobu birsti diski jāpucē..nevis kaut kāds sabrauciens vēl
tieši tā piektdien ir jāpucē auto!
moš ar varētu piektdien pieskriet plazā, ja darbā nekas nemainīsie. līdz plazai tāpat tik 5min no darba
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Iespējams būšu ap pus8 .
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Nebūšu Jāsakrāso autiņš, lai var sabiedrībā rādītiees
baloniņa tūnis?
nebuusu arii piekdien
Labas cenas.
Labas cenas.
NJu tad cik es saprotu šo 5dien mums nekas nenotiek wisi gatawojamies sestdienai???
Tā nu tas ir!Sabinchix rakstīja:NJu tad cik es saprotu šo 5dien mums nekas nenotiek wisi gatawojamies sestdienai???
kas teica ka piektdien neviens nebūs man ar bija doma pieripot piektdienkorsa rakstīja:Kā ar nākam5dienas sabraucienu? :p
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Ja kāds būs, es būšu ap pus 8.
Someone who knows fuck all about he's BMW.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- …
- 287