Ziemas prieku baudīšana darba dienās.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- …
- 93
- chevron_right
Kuldīgā snieg, bet tiklīdz nokrīt uz zemes izkūst, vajag drusku salu un būs labais!!!
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Man personīgi, patīk, ka nav sniega.. protams ir forši, pa sniegu paslidināties, bet nu ja motora tilpums sākas no 2.0 tad nesaprotu, priekš kam jāgaida sniegs lai krāmētu..
vo vo . ja kadu bridi ir jautri, tad paliek pa daudz. nesedināts auto grīda skrāpējas pret risi, tikmēr patik sniegs,
Pēdējais labojis marrs - 14 Jan 2014, 00:15, kopā labots 1 reizi.
Nu ko naksies sēdināt velAgnis rakstīja:pag, pag, kopš kura laika tev ir sēdināts auto?
P.S. Ar vairāk patīk kad nav sniega
Riepas nedilstpoweredbygirts rakstīja:Man personīgi, patīk, ka nav sniega.. protams ir forši, pa sniegu paslidināties, bet nu ja motora tilpums sākas no 2.0 tad nesaprotu, priekš kam jāgaida sniegs lai krāmētu..
Uz slapja arī praktiski nedilst..
Nu tas nav vienīgais, kapēc lielākai daļai patīk sniegs.poweredbygirts rakstīja:Uz slapja arī praktiski nedilst..
Man personīgi patīk tas ka lēni braucot atliek uzspert pa sajūga pedāli un pēc tam tik jākruķī baranka
Un bez nekādas piepūles, augstu apgriezienu turēšanas, liela ātruma, un ziemā var ekonomēt uz degvielu
man patik sniegs jo 2.5 iet ta ka 4.0
Rūc ka 1.6 sprāgst ka 2.8:D
orangeman rakstīja:man patik sniegs jo 2.5 iet ta ka 4.0
agaFu rakstīja:un mans 1.8 is kaa 2.5
Vārds vietāagaFu rakstīja:un mans 1.8 is kaa 2.5
Riccijs rakstīja:Vārds vietāagaFu rakstīja:un mans 1.8 is kaa 2.5
Celja posms - Ulbroka>333 jau tiiri labi slidinaams
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Šodienas Ziemas prieki iekš Berģu Depo! Kā sniegs uzsnidzis tā bembji un citi aparāti ārā... Depo šodien ir divi cietušie: BMW un Subaru. Subārs grāvī,bmw pārsitis riepu,priekš. bamperu salauzis.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis Lvkenny - 13 Jan 2014, 23:26, kopā labots 2 reizes.
Mikroautobusu lietotas rezerves daļas, remonts.(Sprinter,Vito,Traffic,Vivaro,Transit,u.c) Serviss atrodas Berģos, ja ir interese PM!
Nekļūdās tie, kas neko nedara! Galvenais nenolaist rokas, - jāsper pa sajūg un jākruķī barank'
Svētdienas vakars gandrīz vai kā darbadiena
Šovakar kāds kkur braukājas. Mājās garlaicīgi, a vienam pašam negribas nekur doties!
Šovakar kāds kkur braukājas. Mājās garlaicīgi, a vienam pašam negribas nekur doties!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- …
- 93