BMW Salacgrīva
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- …
- 49
- chevron_right
Galvenais ka Bmw
Ridlihs rakstīja:Labi, koncentrējamies uz Jaunā gada pirti, warm up pasēdēšanu sabīdīs tāpat
Tātad kādu pirti paņemsim ir atkarīgs no tā, cik daudz ballētāju būs. Ja būs 4 tikai, piemēram, tad vienīgais kas notiks ir pasēdēšana kādā e36 ar max uzgrieztu pečku, lai radītu puslīdz ko līdzīgu pirtij
Šobrīd cik no jums saprotu, tad braucēji ir:
Guncis+1
Linda+e34 (piedod nevarēju noturēties )
Splat+?
Ridlihs+1
Zuze91
Un man te uz ? ir daži ar kuriem šas tikšu galā, vienalga kā, pa labam vai .... nekā
Mazos droši līdzi, bet tad let me know ūūūn ... ziņojam kas toč būs, jo no tā atkarājas kādu pirti ņemam....piķi šõreiz izsitīšu laicīgi, ar to rēķinās lai nav kā iepriekšējā reizē, puse atkrīt brauciena dienā
OK, mums ir update:
Guncis+1
Linda+e34 (piedod nevarēju noturēties )
Splat+?
Ridlihs+1
Zuze91
Seeingman +1
Tas jau no pašiem atkarīgs arī
liidz shim mums garlaiciigas balliites nav bijushas
jā, nu driftot ar gultu pa upes krastu un ap ungunskuru ir jāmāk
Nu ko, ir par ko ierēkt atkal Loģiski, ka sāku sakontaktēt ar visiem izskatītajiem un par labu atzītajiem pirts variantiem...... bet ta uz sitiena neiedomājos, ka Jaunā gada vakara cena pēkšņi atšķirsies no citu vakaru cenām , kuras norādītas sludināumā
Tad nu saskāros ar tādu lietu kā Ls 100 vai Ls 150 vietā ir Ls 700 vai Ls 400 vidējais
Sākumā šoks, tad smieklu vētra protams
Nu būtu mēs te X6.lv vai M6.lv , tad gan jau bez stresa un po, bet nu..... paši zinām kas un kā
Tad nu sakontaktēju ar Pirti, kas atrodas tuvāk topika nosaukumā minētajai pilsētai..... Pirts būs Kraukļi
Mutes ciet!!! whatever.... uzreiz attieksme normāla un cena vēlreiz pārprasīju vai runa iet par 31.dec un jap... vis OK
http://www.kraukli.lv/pirti
Tad nu saskāros ar tādu lietu kā Ls 100 vai Ls 150 vietā ir Ls 700 vai Ls 400 vidējais
Sākumā šoks, tad smieklu vētra protams
Nu būtu mēs te X6.lv vai M6.lv , tad gan jau bez stresa un po, bet nu..... paši zinām kas un kā
Tad nu sakontaktēju ar Pirti, kas atrodas tuvāk topika nosaukumā minētajai pilsētai..... Pirts būs Kraukļi
Mutes ciet!!! whatever.... uzreiz attieksme normāla un cena vēlreiz pārprasīju vai runa iet par 31.dec un jap... vis OK
http://www.kraukli.lv/pirti
tagad tik jasavac visi brauceji .
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
jā, nu man arī tagad rodas jautājums vai tas braucēju saraksts paliks, mainīsies vai kā
Nu izskatās tīri normāli, nevis kā pirms 10 gadiem
Nervi nav čupā no zvanīšanas?
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
A Duncitim pirts aizņemta?
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
Linda rakstīja:Nu izskatās tīri normāli, nevis kā pirms 10 gadiem
Nu beigās sāku iespringt..... bet nu ir OK
To vajadzēja ātrāk ,kad teicu likt jums savus piedāvājumus priekšā..... nu ir sarunāts un vissssssssGuncis rakstīja:A Duncitim pirts aizņemta?
Super ridlih Malacis
Taatad suuti visiem pm ar konta nr lai var naudu pirms balliites jau iemaksaat,tad ar garantiju buus
Un jaa?? Pa cik tAd vinjsh beigaas dos??
Vareetu buut jautri,sapirkt pirotehniku un pashiem savu saluutu uzriikot,tas vareetu buut super ,liekas ka ar cilveeku daudzumu nevajadzeetu buut probleemaam....vismaz man liekas
Taatad suuti visiem pm ar konta nr lai var naudu pirms balliites jau iemaksaat,tad ar garantiju buus
Vareetu buut jautri,sapirkt pirotehniku un pashiem savu saluutu uzriikot,tas vareetu buut super ,liekas ka ar cilveeku daudzumu nevajadzeetu buut probleemaam....vismaz man liekas
es jau domaju,ka mekles talak no si rajona. Krauklos jau vina mazina.Pagajusa reize visi salidat?Ridlihs rakstīja:To vajadzēja ātrāk ,kad teicu likt jums savus piedāvājumus priekšā..... nu ir sarunāts un vissssssssGuncis rakstīja:A Duncitim pirts aizņemta?
Muusu klubinjsh nav bijis kraukljos,vismaz ne ar mani
splat rakstīja:Super ridlih Malacis
Paldies.....beidzot kāds atzinīgs vārds
nokurināsim kādu pasūdu un uzspersim gaisā žopeli
nu izdevās pa 800 nokaulēt
Kaut kad videnē tur biju .....šķiet,ka bija oksplat rakstīja:Muusu klubinjsh nav bijis kraukljos,vismaz ne ar mani
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- …
- 49