Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- …
- 679
- chevron_right

Tiko samats melns e36 ar uzlīmēm, meitene pie stūres, čalis blakus. Biju ar pelēku chrysleri
kāds tev niks?
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641

Podziņ, es
Mācīju meitenei braukt, haha
Kā arī uz Valmieras ielas samāts ar sudraba kupeju ar eedc uzlīmi.

Kā arī uz Valmieras ielas samāts ar sudraba kupeju ar eedc uzlīmi.

Ja man patika tava sejas izteiksme kad to pateicuAlps rakstīja:shadowscreen rakstīja:Ta tad notikumiem bagata diena Biķerniekos jolcinja, activity, sikaiss, podzinja, ridlihs, anetite, megatrons, pacha, 328 un pec ta visa vel 333 paslipets un pamocita mana masina, sabinciks, pacha metrz, 328, anetite, oi vispar daudzi bet bija super jautri nolemot ielikt masinu trasē bija geraiii nedomaju ka mans dizelitis ko tadu spej
Kustās, kustās labi..
Nobrīnījos, kad pateici ka vienritenis.

Vakar satikts activity, un liels paldies par izpaliidzēšanu 

Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.

shadowscreenn rakstīja:Ja man patika tava sejas izteiksme kad to pateicuAlps rakstīja:shadowscreen rakstīja:Ta tad notikumiem bagata diena Biķerniekos jolcinja, activity, sikaiss, podzinja, ridlihs, anetite, megatrons, pacha, 328 un pec ta visa vel 333 paslipets un pamocita mana masina, sabinciks, pacha metrz, 328, anetite, oi vispar daudzi bet bija super jautri nolemot ielikt masinu trasē bija geraiii nedomaju ka mans dizelitis ko tadu spej
Kustās, kustās labi..
Nobrīnījos, kad pateici ka vienritenis.![]()
Vajag video

Lai nav off topic vakar satikts useris jankels meiģinājām man ļurbo čipu piemest hu# nekā

Drive until you die with your e36

Pie Plazas kaut kas pamāja, melns ar eņģeļiem, sorry, pēdējā brīdī pamanīju 

Ridlih, es 

tā jau likās

Nixon rakstīja:Vakar mileniums bij piebraucis un šodien uz krosu bija atbalstīt.![]()
Tik, laikam, cik nopratu, uz finālu jau vairs nebijāt?
aizbraucām uzreiz kad tu sāki stumdīt igauņus!

bij labi uz nākamo vasaru domāju piebrauksim biežāk!

DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY

Finks uz Valdemāra ielas pie Rimi 18.00

šodien atkal vairākkārt blanko redzēts vizinamies apkārt, braucu ar viscaur melnu b4 

hapo @darba eps un finks no rita braucot pari akmens tiltam uz centra pusi 

@ BTSDj_Zii rakstīja:hapo @darba eps

Yes, jau kādu mēnesi grozos pa to rajonu ikdienā.RENIO rakstīja:Finks uz Valdemāra ielas pie Rimi 18.00

Dj_Zii rakstīja:hapo @darba eps un finks no rita braucot pari akmens tiltam uz centra pusi

Ridlih,tu gadījumā nebija Riga plaza swedbank filiālē? 
Un tas pats jautajums indīgajam?

Un tas pats jautajums indīgajam?

Jaa taa es aizpildu garlaikosanos vizinoties pa valmieru, bet nu pariit dzisu uz servi slieksni taisit un krasot lidz 5dienai..uteo rakstīja:šodien atkal vairākkārt blanko redzēts vizinamies apkārt, braucu ar viscaur melnu b4

A tu nakosreiz uzmet ar talajiem, lai zinu.. to ka b4 es atceresos, tikai jazin, kurs no visiem

Vairakkart redzets tavs bijusais bmw, tikai tas ipasnieks nesaprot, kapec pievershu tadu uzmanibu

Šodien es izgriezos no Askolas uz apli, Tu brauci no apļau laukā, noskatījos uz Tevi
Ex. e36 kopš 7dienas pa Somiju vizinās

Ex. e36 kopš 7dienas pa Somiju vizinās

Amm nu jaa aplii ipashi apkart neskatos.. vakar gandriz viena krustojuma savu noskiilu
Nebutu sagriezis stuuri un butu prieksha nobliezta.. Pa prieksu viens raustijas un nevareja izlemt vai braukt pari oranzajam vai nee, bet es jau par braukshanu paari protams 

Man tādā situācijā nebij kur pagriezt un nācās nošķilt :(
Sent from my ST27i using Tapatalk 2
Kurinam, kurinam

Nuu ja sana man butu kads bijis, tad es ari butu noskilis, jo tur 1 sekunde un viss gatavs, bet nu paveicas, ka nebija sana neviens..TheGatis rakstīja:Man tādā situācijā nebij kur pagriezt un nācās nošķilt :(
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- …