3er.lv Liepāja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- …
- 99
- chevron_right
Pareiz ir! Ja grib pipet, tad vismaz normalu shtelli, nevis kaut kadus súdus! :ugeek:
Sent from my GT-S5830i
Sent from my GT-S5830i
A kur lai dabūn to normālo štelli?
Robel, varēji šodien noparkoties drusku ar lielāku spraugu, būtu es ar tur ielīdis
A, varbūt, labāk vispār nepīpēt?
Kristapinnss variants, protams, ir vislabakais! Robel, ja kaut ko dikti gribas, tad gan jau, ka var atrast ari acitonà nemercètus zalumus!
Sent from my GT-S5830i
Sent from my GT-S5830i
Robel, kas tev par izplūdi?
Kadam Liepaja vajag mtec 3 multi? ja ne tad ebay...
26435o34
26435o34
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
pa cik?Kazhis rakstīja:Kadam Liepaja vajag mtec 3 multi? ja ne tad ebay...
26435o34
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Kaut kas briest!
Te ir kads no liepajas kurs business rds tape radio lodejis aux vadu?
Kazhis rakstīja:Kadam Liepaja vajag mtec 3 multi? ja ne tad ebay...
26435o34
summu varat piedāvāt paši..
izskatās ka kāds viņu ir pāršujis, ādas stūtīšī un diegi lien ārā.. man gan buutu viens piipis bet prasītos pāršūt ... ne zemāk kā 70 eināri..
Liepājā Peldu ielas šūšanas ateljē tagad šuj auto salonus. Biju iegājis paprasīt par cenām, viens krēsls pāršūts pilnīgi no nulles 100 eiro darbs +materiāls - mākslīgā āda aiziet apmēram 2 kv.m. Viens gatavs tur bija - izskatījās kvalitatīvi. Kā arī no viena cita dzirdēju kurš tur stūri šujis - esot ideāli.
Viens kresls 100eiro?:o tatad viss salons kadi 400, ja?
Sent from my Apple Ipad Air
Sent from my Apple Ipad Air
Jā par vienu priekšējo krēslu 100e. Nezinu, jāiet prasīt.
Cik par 3 staru stūri?
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Ja ir ada veca virsu 43eur, ta man prasija.
Jureckis un ko - ja biežāk iepērkas, tad dod atlaides.LASTKING rakstīja:Kuru rezerves daļu bodi ieteiktu ? (cenas,detaļu izvēlē,kvalitātē) ???
Jureckis, Zemnieku ielā, prasi Oskaru. Regulāriem klientiem 15-30% atlaide. Osis daudz zin par bembjiem, super čalisLASTKING rakstīja:Kuru rezerves daļu bodi ieteiktu ? (cenas,detaļu izvēlē,kvalitātē) ???
Neviens jau šajos laikos neko daudz uz vietas netur. Viņi sadabū pāris h laikā vai pat ir bijis, ka 20 min laikā vai nākošajā dienā ir klāt.LASTKING rakstīja:Cik tur pirkts pārsvarā nav nekas daudz uz vietas,jagaida,tāda mana pieredze.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- …
- 99