Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 369
- 370
- 371
- 372
- 373
- …
- 679
- chevron_right

Sabīne ar vēl bariņu e36 šodien bija okupējusi Statoil Dreiliņos.
Plus šodien mani Ķengaragā samidžināja kompots un netālu vēl viens kājāmgājējs salutēja. Kāds no šejienes? :)
Plus šodien mani Ķengaragā samidžināja kompots un netālu vēl viens kājāmgājējs salutēja. Kāds no šejienes? :)

ar oranžu mb sprinteri izgriezos no ērgļu puses.cipruss18 rakstīja:Un kur Tu biji?marens rakstīja:vakar ap 20iem manīts cipruss ērgļu krustojumā.vēlāk Cēsis možais ar Kristianu taisija fotosesiju,pie globusa.

Jap tas biju esDeiko rakstīja:Šodien Jelgavā uz Kalnciema ielas pretī brauca kupeja ar kkādām nakļenēm priekšas logā [stance vai stabo, hvz].. Iespējams users RVS? Ne?

Es bijuAndzaK_LV rakstīja:Ap 20:00 Aluksne melns kabris ar JH xxx numuru! Kurs tas bija?
Studentam degvielas lampiņa ir nevis brīdinājums, bet dekors panelī

tpc man likas kkur redzets kabris, ieks forumapalsed rakstīja:Es bijuAndzaK_LV rakstīja:Ap 20:00 Aluksne melns kabris ar JH xxx numuru! Kurs tas bija?

ja ja zinu bija neveiksmigs drifts krusta

P.S ko dariji ieks mana rajona?

Kāds no šejienes? Ar zilu, pakotu sedanu šonakt uz Nīcgales ielas bija noparkojies aiz mana touringa
http://lejup.lv/f/5559a2d608f91coinsnu1431937750.jpg
http://lejup.lv/f/5559a2d608f91coinsnu1431937750.jpg
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.

Ja, nevareju saprast vai gribeji vai negribeji ta uz vietas griesties:DAndzaK_LV rakstīja:tpc man likas kkur redzets kabris, ieks forumapalsed rakstīja:Es bijuAndzaK_LV rakstīja:Ap 20:00 Aluksne melns kabris ar JH xxx numuru! Kurs tas bija?![]()
ja ja zinu bija neveiksmigs drifts krusta [emoji38]
P.S ko dariji ieks mana rajona?
Pie draudzenes biju aizbraucis ciemos pasvineties, tpc bija viņa pie stures...
Studentam degvielas lampiņa ir nevis brīdinājums, bet dekors panelī

Sestdien Salaspilī, ap plkst 19, šķiet, uz Dienvidu ielas, pirms pārbrauktuves mani pasveicināja, šķiet, melns sedans. Kurš? Biju arī melnā sedanā.
Btw, Salaspils arī ir e36 pilsēta un visi iepērkas pie Aquantus?

Pabraukts pa salinieku , tad lejā uz Krasteni aiz zila pakota sedana , diski ar plauktu , sagāzumi
un protams lejā braucot nevarēje neaiziet slīpi

un protams lejā braucot nevarēje neaiziet slīpi

Pamidžināju melnam sedanam ar uzlīmēm no melna sedana pie apelsīna ādažos 

Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.

Burtiski tik tikko Ādažos pie Apelsīna parkojās pelēka kupeja ar enģeļiem. Spēka uzlīme logā.

Cipruss lubānas ielas depo
Sent from my GT-S7580 using Tapatalk
Sent from my GT-S7580 using Tapatalk

izbraucu caur andrejsalu un trīs ar uzlīmēm
Tourings zals
melna kupea
sarkans sedans

Tourings zals
melna kupea
sarkans sedans

StikluMeistars.lv
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”

Izskatas ka visi pie vinam brauc :-Ddzhonsons rakstīja:Sestdien Salaspilī, ap plkst 19, šķiet, uz Dienvidu ielas, pirms pārbrauktuves mani pasveicināja, šķiet, melns sedans. Kurš? Biju arī melnā sedanā.
Rit gints ar savu sarkonu sedanu un lauris pie aquantus

Auto rezerves dalu pardosana
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM

Āgenskalnā uz Eduarda Smiļģa ielas starp Slokas un Puķu ielu stāv visu laiku viena melna kupeja. Pa ziemu liekas, ka vispār nebija braukts, riepas jau bija gaisu izlaidušas. Tagad skatos, ka jau mazliet sakopts un ticies priekšā pie jauniem, sarkaniem ļitakiem. Neviens par šo neko nezin?
Ja nu kādam gribas pasekot līdzi manam e36: viewtopic.php?f=249&t=4013

Tourings mans!essential rakstīja:izbraucu caur andrejsalu un trīs ar uzlīmēm
Tourings zals
melna kupea
sarkans sedans

Sent from my iPhone using Tapatalk

Violeta kupeja uz brīvībenes pasveicināja, kurš ? Biju ar dubļainu kupeju 

Melaro.jaaniskal rakstīja:Āgenskalnā uz Eduarda Smiļģa ielas starp Slokas un Puķu ielu stāv visu laiku viena melna kupeja. Pa ziemu liekas, ka vispār nebija braukts, riepas jau bija gaisu izlaidušas. Tagad skatos, ka jau mazliet sakopts un ticies priekšā pie jauniem, sarkaniem ļitakiem. Neviens par šo neko nezin?

Eglitis rakstīja:Violeta kupeja uz brīvībenes pasveicināja, kurš ? Biju ar dubļainu kupeju

JAUNAS AUTO un MOTO REZERVESDAĻAS IKDIENAI un SPORTAM, AKUMULATORI, AMORTIZATORI, SĒDINĀTAS ATSPERES, JAUNAS RIEPAS, TEHNISKIE ŠĶIDRUMI, BREMZES un vēl cits -viss vienuviet - PM.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 369
- 370
- 371
- 372
- 373
- …
- 679