Ziemas prieku baudīšana darba dienās.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- …
- 93
- chevron_right
Kāds ğeogrāfijai sakars ar veikaliem Alūksnē?AndzaK_LV rakstīja:iemacies rakstit un papeti geografiju gudritcipruss18 rakstīja:Aluksne par vikalu nav,kur tad vel policija
tads kad ta ir pilseta ta tad ari ir veikalibyrbyr rakstīja:Kāds ğeogrāfijai sakars ar veikaliem Alūksnē?AndzaK_LV rakstīja:iemacies rakstit un papeti geografiju gudritcipruss18 rakstīja:Aluksne par vikalu nav,kur tad vel policija
Ok, nevermind
da vnk savs rajons kaut gerevna jaaizstavbyrbyr rakstīja:Ok, nevermind
rit doma braukt ekspedicija lidz ezeram redzes kas tur notiekas moz var list virsu jau!
vispar riga ir kur paldiet? vai viss sali noberts un smilti?
Sniedzins @ Arena Riga apgabala
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bik ir sniedzins
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ir ir. Tikai maz to braukataju. Viens braukājos.AndzaK_LV rakstīja:da vnk savs rajons kaut gerevna jaaizstavbyrbyr rakstīja:Ok, nevermind
rit doma braukt ekspedicija lidz ezeram redzes kas tur notiekas moz var list virsu jau!
vispar riga ir kur paldiet? vai viss sali noberts un smilti?
tepat juglā pametu pāris saulītes
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Pie olimpiskā centra baigi labi, daudz mašīnu, tikai pašvaldībnieki pa laikam piebrauc.
RBG rakstīja:Pie olimpiskā centra baigi labi, daudz mašīnu, tikai pašvaldībnieki pa laikam piebrauc.
Mūsējo, vienu, paņēma Mentosas, bet tā kopumā, ļoti labi un ilgi paslīdējām.. :) patīkami bija!
Un kā beidzās? Redzēju kā vienu ar sarkanu otro golfu paņēma.Pacha rakstīja:RBG rakstīja:Pie olimpiskā centra baigi labi, daudz mašīnu, tikai pašvaldībnieki pa laikam piebrauc.
Mūsējo, vienu, paņēma Mentosas, bet tā kopumā, ļoti labi un ilgi paslīdējām.. :) patīkami bija!
RBG rakstīja:Un kā beidzās? Redzēju kā vienu ar sarkanu otro golfu paņēma.Pacha rakstīja:RBG rakstīja:Pie olimpiskā centra baigi labi, daudz mašīnu, tikai pašvaldībnieki pa laikam piebrauc.
Tad tas nebija mūsējais.. Mēs bijām ar žurkām
Beidzās, ka jāiet uz lietas izskatīšanu, tip video redzams ka viņš šķērē... tas nekas, ka mēs ar otru čomu, bijām tie, kas slīdēja krustā. Un viss tas video ir redzams
vakar ar Q paslīdēts pa Latgales ārēm, ! kas var būt labāks par sniegu un quattro!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Lielvarde galigi netira ielas pa dienu entas masinas slidinajas + mentu ar nav.
limbažos garlaiciiba, sniega nav, ledus nav :(
Un ko vini par slipesanu var piešūt? Asfalta bojāšana?Tad tas nebija mūsējais.. Mēs bijām ar žurkām
Beidzās, ka jāiet uz lietas izskatīšanu, tip video redzams ka viņš šķērē... tas nekas, ka mēs ar otru čomu, bijām tie, kas slīdēja krustā. Un viss tas video ir redzams
vieniigais ko var pieshuut ir agresiva braukshana, un es pat shaubos vai sodu var jo kamera ir kamera, lai gan itkaa pieraadijums taču pie rokas prakstiski nav piekerts, iespejams tik bridinajumu uzrakstiisbyrbyr rakstīja:Un ko vini par slipesanu var piešūt? Asfalta bojāšana?Tad tas nebija mūsējais.. Mēs bijām ar žurkām
Man limbažos ari pazistams ments piesienas kad kameraas redzējis kā es sliidot
Tīri teorētiski, pat agresīvo nevar piešūt, jo pagrieziens bija ieslēgts, ātrumu nepārkāpa.. 100% ka, ja skatīsies video, redzēs, ka mēs ar čomu aizslīdējām utt. , bet viņš vnk sametās un ieslīdēja pretējā joslā!Lācis rakstīja:vieniigais ko var pieshuut ir agresiva braukshana, un es pat shaubos vai sodu var jo kamera ir kamera, lai gan itkaa pieraadijums taču pie rokas prakstiski nav piekerts, iespejams tik bridinajumu uzrakstiisbyrbyr rakstīja:Un ko vini par slipesanu var piešūt? Asfalta bojāšana?Tad tas nebija mūsējais.. Mēs bijām ar žurkām
Man limbažos ari pazistams ments piesienas kad kameraas redzējis kā es sliidot
Kā ar sniegu pierīgā? Kādus +/-100km rādiusā? Šovakar vajadzētu paslidināties
Jaskatas uz kurzemes vai zemgalas pusi, cik dzirdeju tur kkas esotBurvis rakstīja:Kā ar sniegu pierīgā? Kādus +/-100km rādiusā? Šovakar vajadzētu paslidināties
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- …
- 93