e36.lv Kuldīga
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- chevron_right
Man ar savos laikos bija 9b. es jau nezinu vai varu braukt. . Itkā e36 vēl mājās stāv, bet ar viņu nebraukāju. Varbūt varētu tāpat piebraukt uzpīpēt. Izmest kādu riņķi pa pilsētu.
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Ja vakarā tiksu pie riepām, tad jau pariņķosu. Vakar vienu riepu sanāca līdz kordiem izdīrātEdzy rakstīja:Nu kāds vakarā riņķos apkārt?
Kas dzīvē ir galvenais? Galvenais ir nemīzt, vecīt!
Interesē arku velcējamā īre !!
Kur dabūt kontaktus ?
Kur dabūt kontaktus ?
Kam ir sarkana žurka ar uzlīmēm, diezgan sēdināta un ļoti daudz manāma skrundā?
Interesanti. Neesmu redzejis Skrunda sarkanu 36to bija viens tumsi zals un tad kinests ar savu e30.
Aaaa nee ja nemaldos Volvo ipasnieks pardeva Volvo un audaru un panema 36to tas tu?Username rakstīja:Nu tgd ir arī sarkans..
Kveps paliek kveps. tev to iesauku iedevu ja esi tas pats.Username rakstīja:Volvo tik īsā laikā kļuva tik slavens?
Tikko uz laukuma manīti 3 žurkulēni pelēka kupeja ja nemaldos, melns sedans un kaut kas sarkans! :d un pie geidas apļa žurka ar FF VNZ, pieļauju ka Broņa! Garām braucu ar zilu e39! Pilnīgi sagribējās žurku!
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Kas Kuldīgā pa vakariem notiek? Ir vērts aizslidēt?
Skrunda ar lietotāju Alutinsh ietestēta..
Skrunda ar lietotāju Alutinsh ietestēta..
@instagram - ivars_beltins
7dien pa.dienu slidinājāmies. Bet tā uz laukuma visu laiku kāds rvd vai qattro sēž. Ir arī visādi ručņikraustītāji - šķAudi un žOpeļi..
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Pa darba dienām saprotu ka nekas nenotiek.. 5dien jāaizlāiž apskatītites..
@instagram - ivars_beltins
Es domāju, ka varētu 7dien izlīst, ja labvēlīgs laiks.
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Kur prikols uz laukuma lēni uz riņķi slīdēt ?
A ko darīt, kamēr vel ledus nav uzsalis dīķiem un ezeriem?Pjērs rakstīja:Kur prikols uz laukuma lēni uz riņķi slīdēt ?
šļūkt pa sāli un taisnot rokas
Tas jau jāprasa tiem, kas ar to nodarbojas.Pjērs rakstīja:Kur prikols uz laukuma lēni uz riņķi slīdēt ?
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 37
- 38
- 39
- 40