e36.lv Cēsis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- …
- 62
- chevron_right
ai - drīz sakrāsošana+pulēšana... būs jau labi...
tik to bamperu jāsarunā lai var gatavot visu krāsošanai...
tik to bamperu jāsarunā lai var gatavot visu krāsošanai...
Es pirms nedēļas pēdējo reizi biju iebraucis tajā Statoil moikā un vispār sanāca kaut kāda h*iņa. Paņēmu tā saucamo "zelta" mazgāšanu un beigās vien izskatījās ar pleķiem tā it kā vnk būtu ar ūdeni aplaistīta. Vaska vietā 100% zinu, ka kaut kādu ūdeni vnk uzgāza virsū nevis normālu vasku. Gāju runāt kas un kā, a čalis man tik baksta ar pirkstu monitorā - Redz, vasks tika uzklāts, pie tam biezā kārtā. Pieklājīgi palūdzu lai iznāk ārā un apskata mašīnu, ka nekāds vasks tur nav virsū, bet auns tik bāž man to savu monitoru. Beigās apgriezos, aizsoļoju uz mašīnu un braucu meklēt dziļākos dubļus - Ja nav, ta nav
Iedragāja manu uzticību tas Statoil.
Iedragāja manu uzticību tas Statoil.
Normāli ruļļi ir lukoil, nekad nav bijusas problēmas un cenas arī saprātīgākas
Dzīve var nomainīt visu, bet BMW tikai uz BMW!
It kā vnm dzinu uz statoil "zelta" mazgāšanu un nekad nebija problēmas, bet šoreiz galīgi greizi sagāja.
Un ne jau problēma tajā, ka kārtīgi nenomazgāja (mazums kāda kļūda sistēmā, vai ne tas bačoks uzpildīts) bet tajā ka tā aklā ietiepība no pārdevēja puses.
Eh štrunts ar to.
Un ne jau problēma tajā, ka kārtīgi nenomazgāja (mazums kāda kļūda sistēmā, vai ne tas bačoks uzpildīts) bet tajā ka tā aklā ietiepība no pārdevēja puses.
Eh štrunts ar to.
Pie kā tad tur pārdevējs vainīgs?NightkoN rakstīja:It kā vnm dzinu uz statoil "zelta" mazgāšanu un nekad nebija problēmas, bet šoreiz galīgi greizi sagāja.
Eh štrunts ar to.
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
Man patīk kā mazgā briks-f, bet tur vienmēr rindas
Bļe, tas čalis kas moikā strādā jau divas mašīnas ir sasitis. Ja mazgā tur, tad atnāc un iedod atslēgas labāk man vai burbulim, bet nedod tam cirvim Rindas nekad reāli nav, vienkārši prasi lai ved uz otru moiku, niomazgāšu tev ja nebūs ko darīt.
Nesaku, ka vainīgs, bet gan ka ietiepīgs kā auns.LitrsALus rakstīja:Pie kā tad tur pārdevējs vainīgs?NightkoN rakstīja:It kā vnm dzinu uz statoil "zelta" mazgāšanu un nekad nebija problēmas, bet šoreiz galīgi greizi sagāja.
Eh štrunts ar to.
Saprotu, ka visādi var gadīties. neba man tas eiro žēl vai tas ka mašīna neatbilstoši nomazgāta, bet gan tas ka mani uztaisa par kaut kādu meli, kas aiz neko darīt atbrauc pakasīties.
Bet pārdevējam tak tāds darbs, no savas kabatas jau neies maksāt
Par Staķiku runājot, pēc dubļu gonkas iebraucām staķikā Q nomazgāt protams zinājām, ka nenomazgās kārtīgi (tā arī bija) joka pēc čoms iegāja un pateica ka viss slikti Sievišķis iznāca aplūrēt un teica, lai braucam velreiz un pieteica ka nākamreiz, ja esot dikti netīrs auto, tad vajag pašiem paņemt karčeri un noskalot pirms birstēm
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Beautiful Mechanical Wonder
Bleee manam vel tiko lādēšana nobruka pa tumsu braucu bez gaismām un pie siedem ve saka raustities
Nebrēc kā Aita, ja esi Lauvu barā...
Ja būtu siksna, tad arī stūres pastuzis nedarbotos....
+LitrsALus rakstīja:Bļe, tas čalis kas moikā strādā jau divas mašīnas ir sasitis. Ja mazgā tur, tad atnāc un iedod atslēgas labāk man vai burbulim, bet nedod tam cirvim Rindas nekad reāli nav, vienkārši prasi lai ved uz otru moiku, niomazgāšu tev ja nebūs ko darīt.
Delete
Pazīstamas sajūtas, pašam arī pirms 2 ned tā bija, tumsa, gaismu nav, logi svīst ciet, ceļu nevar redzēt, bet mēģināju pēc iespējas tuvāk līdz mājām aizbraukt, stulbas sajūtas.Ozys 90 rakstīja:Bleee manam vel tiko lādēšana nobruka pa tumsu braucu bez gaismām un pie siedem ve saka raustities
Siksna vesalaROYALTY rakstīja:tad jau ģeneratoram ogles mby... man ar tuvākajā laikā jāmaina..
siksna vesela?
nju jam man vel pie sliedēm sāka raustīties pie stop zīmes poh nestajos braucu tik un pie mājam loka iela bija vispār miera man tas pats logi svīda ciet jo chaļi aliņu dzēra gaismas vsp nekādas pat avārijas gaismas nedegauteo rakstīja:Pazīstamas sajūtas, pašam arī pirms 2 ned tā bija, tumsa, gaismu nav, logi svīst ciet, ceļu nevar redzēt, bet mēģināju pēc iespējas tuvāk līdz mājām aizbraukt, stulbas sajūtas.Ozys 90 rakstīja:Bleee manam vel tiko lādēšana nobruka pa tumsu braucu bez gaismām un pie siedem ve saka raustities
domāju ka pa logu dabūšu pagriezienus rādīt
Bet vis ok mājas tiku jāņem tik nost un jātaisa
Kaads nevar aizdot uz kaadu briidi pagriezienu releju?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- …
- 62