Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 380
- 381
- 382
- 383
- 384
- …
- 679
- chevron_right

Gar chiptuning veikalu pa dienu manīts -hapo- style sarkans kompakts. Pirmajā brīdi no priekšas likās, ka -hapo- brauc tik tas, ka sarkans kompots, bet tā 1:1
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām

Ahacipruss18 rakstīja:mzrico rakstīja:Uz VEF tilta ciprusa kompakts redzets, dzive jau diezgan brutals izskatas
Tu biji ar to kupeju man pa priekshu?

Šodien ap 11:25 manits dzeltens kompakts pie GC, tie kas sedeja mašina naturali noposija 

Brūnais kabris no rīta Mārupē. 

Lkm. Boogdans brauca man no muguras ar savu 36to, peleeks bufers , tonēti pavaroti. Biju ar melnu , netīru kabloku un kkaada halka uzliimiiti uz durviim

Ifas divkrāsainais vakar vientuļš Riga Plazā. Tagad arī man ir viedoklis! Nav tik traki, dzīvē pa gabalu izskatās ļoti ok.

Valts rakstīja:Ifas divkrāsainais vakar vientuļš Riga Plazā. Tagad arī man ir viedoklis! Nav tik traki, dzīvē pa gabalu izskatās ļoti ok.

Kautrējos piebraukt tuvāk. :)ifa rakstīja:Valts rakstīja:Ifas divkrāsainais vakar vientuļš Riga Plazā. Tagad arī man ir viedoklis! Nav tik traki, dzīvē pa gabalu izskatās ļoti ok.
a tuvumaa?

Ikdienas ceļš uz darbu un atpakaļ.ElvijsR rakstīja:Brūnais kabris no rīta Mārupē.

Tas biju es, kas ar moci pretī brauca un sveicināja, netālu no Lidostas Pasta 

trakaiszinatnieks rakstīja:Ikdienas ceļš uz darbu un atpakaļ.ElvijsR rakstīja:Brūnais kabris no rīta Mārupē.

pamanīju un nobrīnījos, tagad viss skaidrs! esmu redzējis kā tu ar kompaktu no muitas brauc man gar logiem garām.sirmais rakstīja:Tas biju es, kas ar moci pretī brauca un sveicināja, netālu no Lidostas Pasta

No rīta gaiši zila/zilganzaļa kupeja ar uzlīmēm Zasulauka ielā.

Pastā iegriežos regulāri!
trakaiszinatnieks rakstīja:pamanīju un nobrīnījos, tagad viss skaidrs! esmu redzējis kā tu ar kompaktu no muitas brauc man gar logiem garām.sirmais rakstīja:Tas biju es, kas ar moci pretī brauca un sveicināja, netālu no Lidostas Pasta

Tikko pabraukts garām, Zolitūdē. Niku nezinu, bet zils spārns ir. 

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Nospiegots, kāds no foruma? 

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

vakar ap 5 uz lidostas viadukta, atlaizita kupeja, nospinoja. kurs?

aivakar uzreiz aiz Brasas tilta Skanstes ielas virzienā notaurēta violeta gludekļkupeja kas parkojās tur .
jencham no pakaļas pabraukts aizvakar aiz viņa e46 pie Nacionālā teātra
jencham no pakaļas pabraukts aizvakar aiz viņa e46 pie Nacionālā teātra

Kursh ap 17.25 braucot aaraa no Ogres ar savu low and slow bija korkji sev aiz muguras sataisiijis?
Piisinju Tev uzmetu, dikti smaidiigs izskatiijies. 

viewtopic.php?f=18&t=4173
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 380
- 381
- 382
- 383
- 384
- …