Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 381
- 382
- 383
- 384
- 385
- …
- 679
- chevron_right

ui jau nedelu vizinos apkartikey07 rakstīja:Redzēts Klavins uz Ulmaņa gatves, nezināju ka esi ticis pie kupejas

Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.

Sarkans sedans ar melniem diskiem un vnz KA-**** iemeta slīpi gar pašvaldības policistu uz brīvības un raiņa bulvāra krustojuma[emoji1]
Sent from my GT-S7580 using Tapatalk

Melns kabriks purvciema ap 18.20 pie picas lulu
Auto rezerves dalu pardosana
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
cipruss valdlaučos!

Un seeingman auto ogrē pie bērnudārza laikam[emoji1]
70cc rakstīja:cipruss valdlaučos!
Noteikti tas nebiju es.sodien visu dienu pa centru
ar kompatu pa brugji

Drošvien sajauca ar Sabinčiku 

Beerziņš laikam rukā bez brīvdienām 

Nē,7dienas ir brīvasRidlihs rakstīja:Beerziņš laikam rukā bez brīvdienām

Jārukā ir,vajag peso,savādāk tā pagrūti izvilkt ja gandrīz vielaicīgi jaiet gan e36 gan moto TA

nu par pačotu ir jāmaksā 

Tā viņs ir,a ko darīt ka grib skaisti dzīvotRidlihs rakstīja:nu par pačotu ir jāmaksā

A jā,vakar manīts cipruss, balcers. Nu un katru otro dienu hapo,skrv un G1RT5

Tev kaut kas greizi ar izpratni par skaistumuBeerzins rakstīja: Tā viņs ir,a ko darīt ka grib skaisti dzīvot![]()

p.s.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Ridlihs rakstīja:Tev kaut kas greizi ar izpratni par skaistumuBeerzins rakstīja: Tā viņs ir,a ko darīt ka grib skaisti dzīvot![]()
![]()
p.s.
Ridlih, ja tas Tev liekas skaisti, tad ar Tevi viss ir slikti :)

es pat neturpinu diskusiju, ja Tev liekas skaisti krāsaini savilcēji, rūsa, metināšanas darbi kuriem galu neredz, katra bundžas daļa savā krāsā, rati stāv kā Pērnavas ielas maukai uz karjeras beigām kājas , stickerhujickerbombačkas, piemīzti lukturi utt. un tā joprojām
ā jā, pats galvenais - auto sēdinājums tāds, ka pamatskolas izlaiduma kreklu izgludināt pret asfaltu ir easy fuck 

Ridlihs rakstīja:es pat neturpinu diskusiju, ja Tev liekas skaisti krāsaini savilcēji, rūsa, metināšanas darbi kuriem galu neredz, katra bundžas daļa savā krāsā, rati stāv kā Pērnavas ielas maukai uz karjeras beigām kājas , stickerhujickerbombačkas, piemīzti lukturi utt. un tā joprojāmā jā, pats galvenais - auto sēdinājums tāds, ka pamatskolas izlaiduma kreklu izgludināt pret asfaltu ir easy fuck
Ehh.. Cik ar Tevi Ridlih ir gruti

Es vienkarsi teicu, ka bilde nav nekas skaists!

Un runajot par to visu, ko tiko nosauci, lkm vienigais kas Tev pasam uz zurkas nebija - savilceji un low as fuck.
So please - STOP DIRSING in foruming!!

labi, noslauki putas uz lūpām un pastum penāli tālāk no galda malas, citādi izbirs vēl viss pa grīdu
un neko Tu neteici, bet rakstīji
un vispār Pacha - off topic

Imantā redzēts sarkans sedans ar wannabe sporta izpūtēju bez rezonatora, šāva uz atmetieniem 

Pirmajā Juglā zaļš kompots pie statoil 

Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.

iespējams ka manspipax rakstīja:Imantā redzēts sarkans sedans ar wannabe sporta izpūtēju bez rezonatora, šāva uz atmetieniem

melns priekšejais bampers, viens priekšējais metāla disks

gudri dirst nav malku cirst
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 381
- 382
- 383
- 384
- 385