Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 387
- 388
- 389
- 390
- 391
- …
- 679
- chevron_right

Vakar redzēts dzerot lietotājs RENIO. Spriežu pēc nakts postiem.

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

tā ir vienmēr, līdz ko parādās vairāk pa 5 viņa komentētiem topikiem pēc kārtas neatejot no kases, tā ir skaidrs, ka tiek liets iekšā visītis ar kolu 
p.s.
melns sedans ar power novelcenēm, priekšā melni R17, pakaļā borbet a ar plauktu un rozā vidu, pats auto arī vienās novelcenēs.,
Nizars ar pabaisa skata auto, bet nu virziens ir pareizs beidzot un savedams kārtībā ir jebkas

p.s.
melns sedans ar power novelcenēm, priekšā melni R17, pakaļā borbet a ar plauktu un rozā vidu, pats auto arī vienās novelcenēs.,
Nizars ar pabaisa skata auto, bet nu virziens ir pareizs beidzot un savedams kārtībā ir jebkas

Korsa aiz ulbrokas pabrauca pretī ar velo uz jumta[emoji2]
Sent from my GT-S7580 using Tapatalk
Sent from my GT-S7580 using Tapatalk
Saldū pie Maxima XX redzēta šampanieša krāsas kupeja, uz aizmugurējā nummura palikņa rakstīts e36.lv

Zils bmw ar sticker uz lūpas pirs 11:45 , samiģināju ar avareikām. neredzēju kas sēž. Am pie CP mani paņēma viņš aizbrauca tālāk :) +1 trubiņa kolekcijai.

Ridlihs rakstīja:tā ir vienmēr, līdz ko parādās vairāk pa 5 viņa komentētiem topikiem pēc kārtas neatejot no kases, tā ir skaidrs, ka tiek liets iekšā visītis ar kolu
p.s.

Jugla kupeja tumsa pie moikas,tad stakjikaa jugla smuka kutinja pie gaisa aparaata
ar kompatu pa brugji

Arčijs trakoja un reizes 4-5 garam palidoja Akadēmiķa M. Keldiša iela pirms trinikiemiem

Zallllsssss sedans Nìtaurē pie bāra
braucu garăm ar e46 kuppeju

Mana lielā meita bija izbraukusi... 

Tikko 333 trasē redzēju Renio kabri
Gribēju parunāties, bet pašu Renio nesastapu

Gribēju parunāties, bet pašu Renio nesastapu

Redzeets Duncix sedans Ludzaa uz Rainja ielas! 

Pirms kkādam 20 minūtēm Sabīne pa Tallinas ielu. 

Hapo Ulbrokas zaļumballē?

Vai nu piedzeries vai Hjz, bet liekas ka cipruss pie pulkveža 01.01plkst
Bmw ututuuuu

Kurš šodien pāri 17iem uz Tallinas šosejas pie Upesciema man uzmeta ar avarejkām
?

kuram Jelgavniekam kas strada pie Raf tilta ir Zila kutina
?
stradajot uz tilta visu nedelu skatijos un acis mieloju
P.S bija tikai Motoring uzlime
5dienas vakara Jelgava Rimcika stajanka un pec tam pie hz kurienes redzeti dazi no foruma

stradajot uz tilta visu nedelu skatijos un acis mieloju

P.S bija tikai Motoring uzlime

5dienas vakara Jelgava Rimcika stajanka un pec tam pie hz kurienes redzeti dazi no foruma

krishinieks rakstīja:Vai nu piedzeries vai Hjz, bet liekas ka cipruss pie pulkveža 01.01plkst
Dzert mazak vajag

ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 387
- 388
- 389
- 390
- 391