Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 394
- 395
- 396
- 397
- 398
- …
- 679
- chevron_right

Ciprus pie dzemdību nama 

Bik pirms sesiem samirkskinats Kompots uz Siguldas sosejas, pie Garkalnes.
Un tagad, sharlotii kupeja pie Azur'a :)
Un tagad, sharlotii kupeja pie Azur'a :)

Es Tev Pacha dažas dienas atpakaļ uz Krustbaznīcas ielas metu entās reizes ar tālajiem un uztaurēju, Tu tikai nobolījies 

Ogres statoil sudraba kupeja pamanīta un sarkans hvz laikam sedans ar tumšu haubi

Tikko redzets hapo @ Vidzemes soseja,jur remontdarbi. Braucu preti ar baltu peugeot boxer
coupe 2.8
Manīts kabris ar vnz GH-23 ap 21.35 pie Baložu Maximas noliktavas..

SULAS PAKU PAVELNIEKS

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ar kompatu pa brugji

Njā ,tiko biju ārā,nodomāju ka janofocē un jaieliek forumā,bet beigās tā arī nenofočēju jo tā arī domāju ka seit bus bilde no teviscipruss18 rakstīja:

Lomax rakstīja:Cau visiem, kuri sveicinaja un kurus sveicinaju sigulda 22-23 datumos.![]()

Burtiski 30min laikā.
-Kaut kur pie Vangažiem palidoja garām melns Sedans ar hoonigan uzlimi uz sāna..pats līdu ārā no krūmiem.
-Pēc dažiem kilometriem sarkans sedans ar stickerbomb uz saniem,naca pretī ar ieslēgtiem strobiem.
-Iebraucot Juglā kaut kas fotografeja mani no Volvo kaut kada. :p
-Uz barona ielas stajankā simpātisks e36..Melns ar hoodbra un sarkaniem diskiem.
Ir kads no vietējiem?:)
-Kaut kur pie Vangažiem palidoja garām melns Sedans ar hoonigan uzlimi uz sāna..pats līdu ārā no krūmiem.

-Pēc dažiem kilometriem sarkans sedans ar stickerbomb uz saniem,naca pretī ar ieslēgtiem strobiem.
-Uz barona ielas stajankā simpātisks e36..Melns ar hoodbra un sarkaniem diskiem.

Šodien vēlā nakts stundā Jēkabpilī satikta Modžīna, paldies par diskiem, riepas jau nokūpinātas!

Ar strobiem biju es...un man ir kupeja nevis sedansFujaks. rakstīja:Burtiski 30min laikā.

Nepamaniju jo pats aizmugurē turpināju svinēt.Dzerve rakstīja:Ar strobiem biju es...un man ir kupeja nevis sedansFujaks. rakstīja:Burtiski 30min laikā.
Ir kads no vietējiem?:)Vel pamaju tev

Varetu ta but ka Dogma ar audi tikko amerikas auto teritorijaa?
ar kompatu pa brugji

Šodien ap 11:30 uz salamandras dzelzceļa pārbauktuves redzēts zaļš kompakts ar piekniedētām melnām arkām un milzīgu uzrakstu vējstiklā...
Es ripinājos pretī ar lillā kupeju un piekabi

Katik tas nebija Cipruss?!knapais91 rakstīja:Šodien ap 11:30 uz salamandras dzelzceļa pārbauktuves redzēts zaļš kompakts ar piekniedētām melnām arkām un milzīgu uzrakstu vējstiklā...

100 punktu ka cipruss, manīts arī ripinamies pa centru no rīta.knapais91 rakstīja:Šodien ap 11:30 uz salamandras dzelzceļa pārbauktuves redzēts zaļš kompakts ar piekniedētām melnām arkām un milzīgu uzrakstu vējstiklā...
Tevi knapais91 arī redzēju ripinamies pa to mazo ieliņu gar brivibas ielu,izskatījās dīvaini smuka kupeja ar piekabi

a un jā,pus 6 no rīta uz pernavas ielas manīta sarkana kupeja ar zaliem enģeļiem

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 394
- 395
- 396
- 397
- 398
- …
- 679