Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 396
- 397
- 398
- 399
- 400
- …
- 679
- chevron_right

Bija tāda lieta.trakaiszinatnieks rakstīja:lietotājs dzhejs vakar pusdienās, un šodien no rīta pabraukts viens aiz otra pa ulmaņa gatvi.
+ no rīta Ulmaņa maximā laikam cipruss rindā stāvēja.
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
Es arī tevi redzēju!

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
SULAS PAKU PAVELNIEKS

Tu to man?laicaans rakstīja:Es arī tevi redzēju!![]()

Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.

Šodien Aucē manīta tumši zila kupeja ar mpaku un sticker bomb uz priekśas un pakaļas buferiem. Man liekas, ka kaut kam no foruma.
Deam,kuram tagad pie Basteļkalna stāv kūtiņa? Diski BoMba!

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
SULAS PAKU PAVELNIEKS

Aij aij aij Rungi, kas teica ka neslipē ielās

Jā, atbraucu uz Jāņiem uz Bēni, un mazliet iesprūdu.KasparsG rakstīja:Šodien Aucē manīta tumši zila kupeja ar mpaku un sticker bomb uz priekśas un pakaļas buferiem. Man liekas, ka kaut kam no foruma.

Dzhejs rakstīja:Bija tāda lieta.trakaiszinatnieks rakstīja:lietotājs dzhejs vakar pusdienās, un šodien no rīta pabraukts viens aiz otra pa ulmaņa gatvi.
Neatceros ka butu bijis tur

ar kompatu pa brugji

cipruss18 rakstīja:Dzhejs rakstīja:Bija tāda lieta.trakaiszinatnieks rakstīja:lietotājs dzhejs vakar pusdienās, un šodien no rīta pabraukts viens aiz otra pa ulmaņa gatvi.
tad tevi kāds atdarina, ganjau tas ar otru kompatu, kas bija ssā!

laicaans rakstīja:Deam,kuram tagad pie Basteļkalna stāv kūtiņa? Diski BoMba!![]()

Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!

vakar redzets cipruss uz talinas shosejas ap 20 vakara. biju violeta e36 touringa :)

jap uzmetu. paldies :)cipruss18 rakstīja:Ar avareikam man uzmeti vel?rrdzeju tevi
Smuks tourings

Uz salu tilta pirms 16.00 sastrēgumā zila mpakota kupeja ar piemīztām miglām un tur pat netālu uzvārījies kabriolets melns stāvēja

Es auto neredzēju, bet pie kasēm gan bija čalis stipri līdzīgs tātadcipruss18 rakstīja:Dzhejs rakstīja:Bija tāda lieta.trakaiszinatnieks rakstīja:lietotājs dzhejs vakar pusdienās, un šodien no rīta pabraukts viens aiz otra pa ulmaņa gatvi.

Shorit Oslo redzets zaļš 36tais sedans ar kluba uzlimem kurš?
Metu heija bet laikam nesaprata jo biju ar norvegju auto tik nopetija

:D
Sent from my GT-S5690 using Tapatalk 2
Metu heija bet laikam nesaprata jo biju ar norvegju auto tik nopetija

Ei dirst nopietni??? Bljee
tieshaam tu redzeejo zalju 36to sedanu ar uzliimeem?

Nevar but:shock:

cipruss vakar

Beerzinsh bez auto vakardien Juglā satikts. 

Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 396
- 397
- 398
- 399
- 400
- …