e36.lv Cēsis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 62
- chevron_right
nu parcik drosi vien vajadzetu to darit pa gaismu, tad vainu 6dienaa vai 7dienaa, kad visiem brivs, es varu ritdien jebkura laikaa..
Rīt man vienam b4 provodka jāsalāpa.... Redzēs kā tur izvērtīsies un cik ātri cauri tikšu...
Es katra zinja veretu but ja kas dzeki sastums mani ja neleks jo man kaut kas uznak un nelec
Nosmeke vienu cigretu pastav tad pielec javed nakam menes pie elektrika laij skatas:)
Man ari skats ve nau nekads parastie diski vel virsu un nesmu mazgajis
bet tas nekas
Nosmeke vienu cigretu pastav tad pielec javed nakam menes pie elektrika laij skatas:)
Man ari skats ve nau nekads parastie diski vel virsu un nesmu mazgajis
bet tas nekas
Nebrēc kā Aita, ja esi Lauvu barā...
Un nu man ari nespid nekadas sesijas sawu sodien saskadeju drusku aizmuguri
Nebrēc kā Aita, ja esi Lauvu barā...
tad jau toč kruizēsi! Kāds endžins?možais rakstīja: vientuļi kruizesu ar w124
Beautiful Mechanical Wonder
2.0E
Laurix rakstīja:tad jau toč kruizēsi! Kāds endžins?možais rakstīja: vientuļi kruizesu ar w124
Divas galējības... Vai līdz grīdai zeme vai mākoņos.... darba jau arii par šo iesmeja....
priekš ziemas ar ko kupenas stumdīt ..skaties ka pakaļa pie dīvāna nepierod :pavasaris_e36_gludeklis:
Beautiful Mechanical Wonder
Es jau pats par to baidos...
Laurix rakstīja:priekš ziemas ar ko kupenas stumdīt ..skaties ka pakaļa pie dīvāna nepierod :pavasaris_e36_gludeklis:
Kādam nav Cēsu pusē aizķērušies kupejas pagriezieni, vienalga kādi, jo manējie tika veiksmīgi likvidēti.
Mad Matizz rakstīja:Liels paldies CrazyAndza,par vakardienas vizināšanu līdz 1:30 ,labi paslīpēts laiks un pat lietderīgas lietas izdarītas,,,,
Pasveicini Eināru!!!!
Sēžu ar CrazyAndza,,,Viestura ielā,,,,,,,Kur lai slīpē..
Ar Ozy kopā droši ka bija Marens.......es biju citur
Es Shokaa Par to Ka Cesis Esam tik daudz ar e36
Fuck New Model Cars, Im Riding Old School
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6