e36.lv Jekabpils
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 22
- chevron_right
Par sito pasakumu labak aizmirsti.
Reali lauki.
Sabrauks bars sadauzitu un sapuvusu masinu kuri vsp nesaprot ar ko brauc.
Paskaties vasaras video-sapratisi.
Reali lauki.
Sabrauks bars sadauzitu un sapuvusu masinu kuri vsp nesaprot ar ko brauc.
Paskaties vasaras video-sapratisi.
Nu es ļoti šaubos ka tu to gribēsi.
ir kadam te jekabpilii bembis ar motoru m50b25 ar vanosu?
Elvijs mani apsteidza.
Pazīstam cilvēks rīko, jau uzbraucu virsū, ka grib prasīt naudu arī no skatītājiem. Cik noprotu, tad gan jau viss notiksies par radžu trasi. Naudu neprasītu, bet lai ir ko darīt brīvdienās, piebraukt var.
Kas vinu laidis uz trases?? Ja trasi vakar aiztaisijam.
Ara plusi a kads par trasi doma?
Izskatas, ka calis kko pipee.
Sakat nau jēgas parēkt pat braukt? Tad labāk pa to naudu nopirkšu vaniļas wunderi pie spoguļa ko pakārt
Tas butu pratigak.GunTixV rakstīja:Sakat nau jēgas parēkt pat braukt? Tad labāk pa to naudu nopirkšu vaniļas wunderi pie spoguļa ko pakārt
nopērc labāk aliņu un paskaties olimpiādi.
Ganjau būs video pēctam kā tur pa trasi šiem gājis.
Nu nebuus nekadas trases pie sadiem laika apstakliem.green garage rakstīja:nopērc labāk aliņu un paskaties olimpiādi.
Izskatās, ka nekas labs nebūs. Kā lidlauku aizvēra, tā pusei Jēkabpils braucējiem iesāpējās sirds.:(Elvijs rakstīja:Kas vinu laidis uz trases?? Ja trasi vakar aiztaisijam.
Tas gan.driftaelks rakstīja:Izskatās, ka nekas labs nebūs. Kā lidlauku aizvēra, tā pusei Jēkabpils braucējiem iesāpējās sirds.:(
Kamer esmu pie pc, jautājums vietējiem. Jūs brīvdienu vakaros kkur savācieties pabraukāt? Bieži vien redzēti vakaros bariņš e36, bet tāpat vien gluži klāt negribas braukt.
iedodiet man kads gaisa meritaju parbaudiit uz 5 min
Kads barins?driftaelks rakstīja:Kamer esmu pie pc, jautājums vietējiem. Jūs brīvdienu vakaros kkur savācieties pabraukāt? Bieži vien redzēti vakaros bariņš e36, bet tāpat vien gluži klāt negribas braukt.
Ja tie esam mes, tas ir-Elvijs, Majors, GreenGaragre, Berzins, Robciks, un vel dazi kadri tad drosi.
Aizbrauks uz kādu dubļainu placi pamētāt saules :sezonas_nosleegums:Elvijs rakstīja:Nu nebuus nekadas trases pie sadiem laika apstakliem.green garage rakstīja:nopērc labāk aliņu un paskaties olimpiādi.
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Nezinu, kāds bariņš, jo varbūt tieši jūs tie bijāt? Kur jūs parasti savācaties? Pie viadas bieži pa kādiem 2-3 e36redzami.Elvijs rakstīja:Kads barins?driftaelks rakstīja:Kamer esmu pie pc, jautājums vietējiem. Jūs brīvdienu vakaros kkur savācieties pabraukāt? Bieži vien redzēti vakaros bariņš e36, bet tāpat vien gluži klāt negribas braukt.
Ja tie esam mes, tas ir-Elvijs, Majors, GreenGaragre, Berzins, Robciks, un vel dazi kadri tad drosi.
Nu pie viadas mes parasti nestavam.driftaelks rakstīja:Nezinu, kāds bariņš, jo varbūt tieši jūs tie bijāt? Kur jūs parasti savācaties? Pie viadas bieži pa kādiem 2-3 e36redzami.Elvijs rakstīja:Kads barins?driftaelks rakstīja:Kamer esmu pie pc, jautājums vietējiem. Jūs brīvdienu vakaros kkur savācieties pabraukāt? Bieži vien redzēti vakaros bariņš e36, bet tāpat vien gluži klāt negribas braukt.
Tad jau drizak rimi, vecpilsetas laukums, depo, vai lukoila kafiju dzeram.
Bet nu sitaja tizlaja laika ipasi nevizinamies.
muahahhaa atkal tas dubļu drifta klubs aktivizējies
Ir daudz ko teikt par to pasākumu, bet labāk apžēlošos
Ir daudz ko teikt par to pasākumu, bet labāk apžēlošos
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6