e36.lv Talsi
Mans bimers gaida kārbu ar sajūga komplektu tapec arī netieku
es pats būšu! Kautvai ar kājam ja vajadzes!
Pagaidām izskatās ka būšu.
Izskatās ka būsim maz, bet nu pabazarēt jau varētu kaut ko.
19:00, "Maxima" stāvlaukums, pa kreisi izbraucot no apļa?
19:00, "Maxima" stāvlaukums, pa kreisi izbraucot no apļa?
Es būšu, bet pēc 19.00 tā kā nekur nepazūdat
Būšu ar zaļu kriminālā paskata e34
Man čoms ar prasās līdzi, gribot ar čaļiem bazaru uzsist, varbūt pārdomā un savu audī sit gaisā un ņem e36
Lai jau brauc kopistiski paskalosim smadzenes un pavisam drīz kārībās apkart ar e36
Tieši ta
Man vakars dēļ tā, ka klima nestrādā, nācās doties mājās.
Kāds varētu kādu bildi vai video samontēt no Talsu sabrauciena
Bija forši pabraukāties
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Jā bija ok, tikai varējāt kāds ten ierakstīt kad 15.00 jau sākat ne 19.00 es ceļā uz Talsiem Rojupē jūs satiku
Tad jau tu biji lielajā kolonnā. Mēs septiņos tikai satikāmies pie maksimas un vēlak pievienojāmies kolonnai.
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
nu skaidrs, ja nebūtu viņiem virsū uzskrējis, tad jau būtu ar jums, jūs tik palaidāt garām mazu avāriju
Mēs bijām līdz 22.00 , tad devāmies atpakaļ uz RīguEdzy rakstīja:Līdz cikiem tad jūs vizinājāties?
Labas cenas.
Labas cenas.
Tad jau neko nenokavējām?KLAVINS rakstīja:Mēs bijām līdz 22.00 , tad devāmies atpakaļ uz RīguEdzy rakstīja:Līdz cikiem tad jūs vizinājāties?
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Principā nē, labi,nezinu kas tālāk notikās,bet izskatījās ka nekur neviens tālāk negrasijās braukt.
Labas cenas.
Labas cenas.