e36.lv Cēsis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- …
- 62
- chevron_right
aaa ja aceros kad bija pie virsiem bars ar mopēdiem smuki palaida mani garām
Nebrēc kā Aita, ja esi Lauvu barā...
Ārai labs laiciņš lai slidinātos
man jau ziemenes lisas es vnk nevaru pabraukt pie mego vakardien apsvieda riņķī audi a4 netika garam kamēr es tiku no vietas atpakaļ savā josla
LP pie piecstāenēm tajā lēzenajā līkumā jābūt uzmanīgiem,jo tur tas nelīdzenais ceļš un dēļ tā pakaļu momentāli aizvieda vismaz man... sanāca skaists 360 apmetiens
Studentam degvielas lampiņa ir nevis brīdinājums, bet dekors panelī
Tu jau mazās maximas stajankā slidinājies. no rīta manīts matissc pie catas. :)
Kā mans vectēvs teica-''garas rokas,garš pim***''
Nevienu nemaniju un nezinu kada masina man bij japamana
Sent from my S3 mini using Tapatalk
Kāds varbūt var sametinat vai ieteikt kadu metinataju? Bagažnieka kur zapaska stav viens caurumins..
uzzvani man rīt 28606041 varu sametināt
autobuss :dmatissc rakstīja:Nevienu nemaniju un nezinu kada masina man bij japamana
vakardien ja nemaldos no mana raņķa nesies kalna augšupmatissc rakstīja:Nevienu nemaniju un nezinu kada masina man bij japamana
neuzspēju pat pamirkšķināt
šodien vismaz patīkamas lietiņas atnāca no bimmershopa kurjers atveda daudz jauku lietu pie pašam mājam
Jo drīz jāsāk savu krāsot un jāravē visu salausto pretīgo nost un jāliek jaunas lietiņas virsu un japielabo
Jo drīz jāsāk savu krāsot un jāravē visu salausto pretīgo nost un jāliek jaunas lietiņas virsu un japielabo
Šodien dabūts kārtējais brīdinājums... šoreiz par to ka aizmirsu ieslēgt gaismas... dēļ tā vēl man piepisās par tonētajiem lukturiem... viņi man par to vēl var ar kko piesieties un kkādu sodu uzlikt, ja aizmugurējie lukturi notonēti zili? viņi apgalvoja ka es tā varu maldināt citus ka esmu ķip operatīvais līdzeklis... nu i što ka tādas lampas?
Bet zilas jau tev viņas nespīd?
P.S. vienīgais pa ko viņi var piesieties ir pa tumšiem lukturiem kuriem nav atsevišķi atstarotāji pielikti
P.S. vienīgais pa ko viņi var piesieties ir pa tumšiem lukturiem kuriem nav atsevišķi atstarotāji pielikti
Dzīve var nomainīt visu, bet BMW tikai uz BMW!
Paldies vakardien Burbulim par BMW un audi skūpstu
Precīzāk viņa audi noskūpstīja manu BMW
Precīzāk viņa audi noskūpstīja manu BMW
Vakar mans MB noskupstija bordas... reuzltata divi diski un pakalejais plauktus klingeros...
Paldies vienam kas atvilka mani mājās jo fiziski nevarēju pabraukt..... Iespējams no foruma?
Paldies vienam kas atvilka mani mājās jo fiziski nevarēju pabraukt..... Iespējams no foruma?
Mes ar coma e39 sedanu pasliipeejaam, bez starpgadijumiem
Trakie Mersedesu "gonšiki"možais rakstīja:Vakar mans MB noskupstija bordas... reuzltata divi diski un pakalejais plauktus klingeros...
Izteikti zila ir tikai atpakaļ gaita kura vsp man nespīd dačiks pie kārbas beigtsar4ibalc rakstīja:Bet zilas jau tev viņas nespīd?
Sent from my LG-E975 using Tapatalk
MB atpakaļ ielaas, viss operatiivi saremonteets.... :pHazard rakstīja:Trakie Mersedesu "gonšiki"možais rakstīja:Vakar mans MB noskupstija bordas... reuzltata divi diski un pakalejais plauktus klingeros...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- …
- 62