Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 399
- 400
- 401
- 402
- 403
- …
- 679
- chevron_right
Izskatās labi, tikai bamperu vajag. Kā tu pa to bruģi ikdienā iebrauc?Kurlis rakstīja:Uz darbu kratījos, tavu 36to arī redzēju. Paldies !Ģirts rakstīja:šorīt pie ostas pretī brauca kurlis ar volgo,aparāts izskatās tiešām labi

Vakar nemaniju bij vai ne bampers,bet bildēs redzēju ka nav, vismaz nav kā citiem,skajstāk untjip 

Šorīt (07:50) pie slāvu apļa man aiz muguras stāvēja sarkans e36 ar ieslēgtiem migliniekiem un sarkaniem eņģeļiem, no kuriem dega labi ja 10% tajā riņķi
Kāpēc ir jāslēdz tie eņģeļi, ja viss tur ir slikti?
nezinu vai konkrētais auto no šī foruma, betnu.

Kāpēc ir jāslēdz tie eņģeļi, ja viss tur ir slikti?

nezinu vai konkrētais auto no šī foruma, betnu.
crapworks

Tikko uz Stabu un Kr. Barona krustā redzēju brūnu sedanu ar dzeltenām miglām un e36.lv nakļenēm. Rāpoja pāri sliedēm.. 

Pēdējais labojis Deiko - 01 Jūl 2015, 13:57, kopā labots 1 reizi.

Booogdans rakstīja:sodien kads man purcika paradija iksi uz augsu , zala kupeja ap 16.30.
Redzets Kro, pie Just.
Nazis tu esi. Mēs tie bijām. Uz izlaidumu braucām. Skaisti Sanāca noblatot ielas vidū!

Mazs nieciņš, liels prieciņš!

Ar bloķi , tā vieglāk!Januskevics rakstīja:Booogdans rakstīja:sodien kads man purcika paradija iksi uz augsu , zala kupeja ap 16.30.
Redzets Kro, pie Just.
Nazis tu esi. Mēs tie bijām. Uz izlaidumu braucām. Skaisti Sanāca noblatot ielas vidū!![]()

Johny pie Latgalītes tirgus šodien ap plkst 14iem
Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam

Tikko Valdlaucos balta kupeeja.
Laikam pastav iespeja ka Sarlote, bet es neesmu parliecinats
Laikam pastav iespeja ka Sarlote, bet es neesmu parliecinats

Harijs Vorza pie Vairoga pàrvada

Sodien ap 18.00 redzeta violeta/zila mpakota kupeja Uriekstes iela, nav pirma reize, V/N lkm HM-1110
patika apgriesanas veids
Un katru dienu tiek redzeta Ginekologa dzeltene kupeja Bullu iela

Laika trūkuma dēļ nav izdevies atrast labu bamperi ar neizpuvušu balku par pieņemamu cenu, tāpēc braukāju apkārt bez tā. Pa bruģi lēnām un prātīgiReinholds rakstīja:Izskatās labi, tikai bamperu vajag. Kā tu pa to bruģi ikdienā iebrauc?Kurlis rakstīja:Uz darbu kratījos, tavu 36to arī redzēju. Paldies !Ģirts rakstīja:šorīt pie ostas pretī brauca kurlis ar volgo,aparāts izskatās tiešām labi

Tu kaajiniekos biji ne?! Braucu uz sky mazgaaties tieshi! :)RENIO rakstīja:Harijs Vorza pie Vairoga pàrvada

Jaa kàjiniekos

Melns sedans ar #davaidasvidanie senžu un brīvības krustā. 

Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.

Tas es, tagad katru darbdienu tur busu un laikam ta griezisosGaraisss rakstīja:Sodien ap 18.00 redzeta violeta/zila mpakota kupeja Uriekstes iela, nav pirma reize, V/N lkm HM-1110patika apgriesanas veids
![]()

Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.

Vakar redzets uz siguldas virziena soseja loti loti smuks sarkans tourings. Kurs?

Auto rezerves dalu pardosana
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM

Sievas mātes aplis- ap 9iem- sudrabots sedans, ar dzelteniem migliniekiem , ļoti solīds!
Tad vel ap 11iem no Juglas maximas izgriezās arī sudrabots sedans , ar štancera diskiem , izskatijās mega lieli.
Tad vel ap 11iem no Juglas maximas izgriezās arī sudrabots sedans , ar štancera diskiem , izskatijās mega lieli.

Ciemos bija Anetiiitte 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 399
- 400
- 401
- 402
- 403
- …