Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 405
- 406
- 407
- 408
- 409
- …
- 679
- chevron_right

Iespejams ka es tas biju jo taja laika braucu caur murjaniemspiegs rakstīja:Šodien laikam ap 16:30 Murjāņos pasveicināju zilu sēdinātu sedanu un pēc tam izbraucot no Murjāņiem garām pabrauca Dzērve

Tikko manits Orhidejas auto Viļakā 0_o
Varbūt, bet tad kad tevi sveicināju no sava velo izskatijies izbrīnītsEE-7878 rakstīja:Iespejams ka es tas biju jo taja laika braucu caur murjaniemspiegs rakstīja:Šodien laikam ap 16:30 Murjāņos pasveicināju zilu sēdinātu sedanu un pēc tam izbraucot no Murjāņiem garām pabrauca Dzērve

Ko tu neteiksi...Hazard rakstīja:Tikko manits Orhidejas auto Viļakā 0_o

Nesen kā uz Brīvības ielas pie šmerļa uzmetu ar avareikām zaļai kupejai ar dzelteniem migliniekiem
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.

Es ap to laiku vel biju tikai juglaspiegs rakstīja:Varbūt, bet tad kad tevi sveicināju no sava velo izskatijies izbrīnītsEE-7878 rakstīja:Iespejams ka es tas biju jo taja laika braucu caur murjaniemspiegs rakstīja:Šodien laikam ap 16:30 Murjāņos pasveicināju zilu sēdinātu sedanu un pēc tam izbraucot no Murjāņiem garām pabrauca Dzērve

Pieķerispiegs rakstīja:man šķiet ka lietotājs Dzerve viņš ir no SunīšiemFujaks. rakstīja:Raganā ap 20:00 pretī brauca ķiršu sarkans e36 ar baltiem elementiem. (diski,stickerboomba)
Izskatijās baigi zems.![]()
Kurš?

Varbūt mazliet vēlāk, bet tu apdzini mani pie zīmes kur beidzas Murjāņi

Hapo pie valdemāra rimi ap 23.10

Dzeltens kompakts rezekne manits un vel dazi foruma biedri.

Biju gan :dspiegs rakstīja:Varbūt, bet tad kad tevi sveicināju no sava velo izskatijies izbrīnītsEE-7878 rakstīja:Iespejams ka es tas biju jo taja laika braucu caur murjaniemspiegs rakstīja:Šodien laikam ap 16:30 Murjāņos pasveicināju zilu sēdinātu sedanu un pēc tam izbraucot no Murjāņiem garām pabrauca Dzērve
Uz Cēsu ielas stāv mega smuka pelēka kupeja ar kkādiem japan race diskiem 

Vakar pa Vienibas gatvi pavadija mani tumsi zals 36tais ar spilgti zaliem diskiem, pie Maksimas atvadijamies. Forss dizains!

Tikko samāta sarkana kupeja pie pirmā juglas rimi aplī 

Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv

Martinezs pirms stundas visiem pa kājām maisījās aiz TA boksiem.
Skate logā?

Hapo auto pie Rīgas centrāl cietuma visu dienu jau mētājas.
Izskatās vienkārši

Izskatās vienkārši

Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam

Kāda iespēja ka Kuldīgā pie rimi redzēta Š.Lamberte? Cik nu paspēju manīt tad likās ka baltā kupeja ar violetajiem diskiem bija. 

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga

Ja ir ar pirmo un ar 1 vieninieku :)marux rakstīja:Martinezs pirms stundas visiem pa kājām maisījās aiz TA boksiem.Skate logā?
Uz juglas ielas,labs uzraksts,super par to rajonu :)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
coupe 2.8

Nebiju pārliecināts ,bet bija aizdomas ka tas esi Tu...Martinez rakstīja:Ja ir ar pirmo un ar 1 vieninieku :)marux rakstīja:Martinezs pirms stundas visiem pa kājām maisījās aiz TA boksiem.Skate logā?
Uz juglas ielas,labs uzraksts,super par to rajonu :)

Manīts kabris Ķekava-Rīga melns VNZ JK-xxxx pats gan jau sapratīs,uzmāju,bet skatījies uz otru pusi! 

SULAS PAKU PAVELNIEKS

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 405
- 406
- 407
- 408
- 409
- …