e36.lv Cēsis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- …
- 62
- chevron_right
nu sim sparns lupatastomex rakstīja:cik traki?
stāvēju pie vernera skatos viens nāk un ar pakaļu man pa priekšu
Bet labakais ka šis pabrauca malā nepagāja pāris sekundes skatos nāk sarkanā honda un tāda pasa varianta iepisa audi
man paldies dievam tikai kāda svika jauna un biki bampers tur panaca vaļā katra ziņā vairak morali pardzivoju
Nebrēc kā Aita, ja esi Lauvu barā...
traki,traki.
palsed-pie teķa jau viņi pie visa piepisīsies
palsed-pie teķa jau viņi pie visa piepisīsies
Kā mans vectēvs teica-''garas rokas,garš pim***''
nu piidod nekaid vairs neseedeeshu pie taa smirdiigaa augjika. nemaaku es ar kvatru riikoties bembis tur buutu pa smuko sagaajisOzys 90 rakstīja:nu sim sparns lupatastomex rakstīja:cik traki?
Bet labakais ka šis pabrauca malā nepagāja pāris sekundes skatos nāk sarkanā honda un tāda pasa varianta iepisa audi
man paldies dievam tikai kāda svika jauna un biki bampers tur panaca vaļā katra ziņā vairak morali pardzivoju
EDIT: Nav mans audi ja kas ieniistu kaa sugu visus vinjus, vienk nekad nebija ar qvatru braucis gribeeju iemeegjinaat kaa ir, viss jau bija ok liidz briidim
Pēdējais labojis Burbul1s - 20 Mar 2014, 20:16, kopā labots 1 reizi.
Arī interesē,kas varētu sametināt mašīnu. Metinātajs,kas māk kko vairāk par taisnas plāksnes iemetināšānu grīdā.
Neinteresē tādi,kas braukā ar autobusiem un mopēdiem.
Neinteresē tādi,kas braukā ar autobusiem un mopēdiem.
Nu trakie, sniegs uzsniegs tikkai 1 dienu pa ziemu un jau dzelži lupatās, kas būtu ja būtu tāda ziema kā pagajušajā gadā?
Dzīve var nomainīt visu, bet BMW tikai uz BMW!
Tas tew sods par to ka piesēdies pie Audi ar bmw jabraucBurbul1s rakstīja:nu piidod nekaid vairs neseedeeshu pie taa smirdiigaa augjika. nemaaku es ar kvatru riikoties bembis tur buutu pa smuko sagaajisOzys 90 rakstīja:nu sim sparns lupatastomex rakstīja:cik traki?
EDIT: Nav mans audi ja kas ieniistu kaa sugu visus vinjus, vienk nekad nebija ar qvatru braucis gribeeju iemeegjinaat kaa ir, viss jau bija ok liidz briidim
Tad domāju ka katru vikendu varētu bumeram pie daļām tiktar4ibalc rakstīja:Nu trakie, sniegs uzsniegs tikkai 1 dienu pa ziemu un jau dzelži lupatās, kas būtu ja būtu tāda ziema kā pagajušajā gadā?
malashi~!!!
bet nu no rīta bija tāds aizdomīgs... ar manām gandrīz ziemenēm... priekuļi-cēsis baucot mierīgi brīžiem dabūju vākt...
bet nu no rīta bija tāds aizdomīgs... ar manām gandrīz ziemenēm... priekuļi-cēsis baucot mierīgi brīžiem dabūju vākt...
tikko milzigs paldies matissc par palidzibu tikt araa ar iestregusho MB
Nav par ko, vaita man gruuti
Sent from my S3 mini using Tapatalk
Kur tad atkal ar MB paliki ?
Es vsp pa logu paskatijos, ka bembim 20cm sniegs virsū un izdomāju braukt ar kaimiņu uz darbu, jo viņa mašīna jau bija notīrītaROYALTY rakstīja:malashi~!!!
Dzīve var nomainīt visu, bet BMW tikai uz BMW!
Ozys 90 rakstīja:nu sim sparns lupatastomex rakstīja:cik traki?
Normāli atvilkām vakar
Ritvar - Saulrītos Auto pumā Ilmārs labi metina un ar autobusu nebrauc
Es gan tieši pamanīju sniegu, fiksi paķēru lāpstu, iztīrīju biški pagalmu un spolējoties knapi tiku ārā, bet vismaz paspēju pirms darba vēl caur pilsētu pavizināties... bij jāizbauda jau tas, lkm vairs ta nebūs sniega :(
Studentam degvielas lampiņa ir nevis brīdinājums, bet dekors panelī
Viena netirita ceļa ar vienam izbrauktam riseem....Kristiāns rakstīja:Kur tad atkal ar MB paliki ?
Palikas uz vēdera MB...
Nevis MB, bet BM - Belij Merin
laabsssmatissc rakstīja:Nevis MB, bet BM - Belij Merin
Tikko manīts maticc beha vientuļi stāvam pie SuperNetto... un vsp pavizinājos ar ozyy90 un satikts suspender
Sent from my LG-E975 using Tapatalk
Sent from my LG-E975 using Tapatalk
Studentam degvielas lampiņa ir nevis brīdinājums, bet dekors panelī
Jaa, aizstureju kolegja auto majas, tikmer atstaaju tur
Sveiki Cēsinieki!
Iesakat lūdzu labu servisu kurā nešmaucoties un kvalitatīvi remontē.
Iesakat lūdzu labu servisu kurā nešmaucoties un kvalitatīvi remontē.
Daudz mīlēsi mašīnu, iesprūdīsi izpūtējā.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- …
- 62