Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 411
- 412
- 413
- 414
- 415
- …
- 679
- chevron_right

Nemaz nemēģināju, žēl riepas un sajugs iet uz beigām.Laurikbmw rakstīja:redzeta balta kupeja ar m5 e34 diskiem pie alfas meginaaja panemt apli
Pa nakti uz Brīvības satikta kūtiņa ar, šķiet, stikeru uz haubes? Un jau no rīta puses no Justa pabraucu līdzi Money uz centra pusi.

Ja nolimetu bamperi un uzmeti ar avarijām, tad tas biju es ar kūti, kapots ar melno marķieri sazīmēts.
vel redzets melns sedans ar baltiem diskiem pie lulu picas kas pie statika pielipinata, purčikā.

vel redzets melns sedans ar baltiem diskiem pie lulu picas kas pie statika pielipinata, purčikā.

kurs drifteris moller auto strada?(krasta)

Auto rezerves dalu pardosana
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM

Tur divi strada 

Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.

kupejnieks violeta ar uzlimem 

Auto rezerves dalu pardosana
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM

Yesā,Reinholds rakstīja:Pa nakti uz Brīvības satikta kūtiņa ar, šķiet, stikeru uz haubes? Un jau no rīta puses no Justa pabraucu līdzi Money uz centra pusi.![]()

Nokavēju Justu nedaudz, bet jā, nudien nebija slikti. :)Money rakstīja:Yesā,Reinholds rakstīja:Pa nakti uz Brīvības satikta kūtiņa ar, šķiet, stikeru uz haubes? Un jau no rīta puses no Justa pabraucu līdzi Money uz centra pusi.![]()
vakar tāda īsta Hip-hopa diena sanākusi
Jā, es.aaairam rakstīja:Ja nolimetu bamperi un uzmeti ar avarijām, tad tas biju es ar kūti, kapots ar melno marķieri sazīmēts.![]()

Spaiņa krāsas kūts ar lielu Optibet uzlīmu aizmugurē, jh4620, šejienietis? Tas kā tu tikko visu ceļu brauci uz Jelgavu, es pis, ceru, ka iemesls bija gana labs.

ramyrez manīts CSDD. Beidzot piecītis aizgāja?

Zils kompots ar piečurātām miglām Siguldā pie elvi

Viens stock tumšs sedans avareikas man uzmeta murjāņu ielā pie mego.
Kurš?
Kurš?
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.

Hapo pa ludzas ielu braucot ķengaraga virzienā samāts. :)
Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam

Ramyrez un pelēks compacts ar roza bamperi pie lubānas tirgus statoila

Dafiga tautas kā prasti.
Ieminešur ecigāko, kad mājup braucis pa Darzciemas ielu, ieraudzīts Pacha

Ieminešur ecigāko, kad mājup braucis pa Darzciemas ielu, ieraudzīts Pacha

Lubānas iela 3 naktī tumšas krāsas unversālis ar xenonas 

Jaucu E46 automobiļus detaļās !

Pasveicinata zala kutina uz cesu ielas tikko no rita! 

Jap!elvis' rakstīja:Hapo pa ludzas ielu braucot ķengaraga virzienā samāts. :)
No tādiem retāk satiktiem var minēt Hoodiebro, Bariss, Agris13 un no paša rīta Silvis jautrā noskaņojumā čāpoja pa Krasta ielu

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 411
- 412
- 413
- 414
- 415
- …
- 679