Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 412
- 413
- 414
- 415
- 416
- …
- 679
- chevron_right

Ulmaņa Depo sarkana kupeja ar Bacardi uzlīmi uz loga un tumšsarkans kompots ar rūsinātu haubi ar krustiem uz tās un Stabo uzlīmi.

Vakardien Rumbulā redzēts ,uzskriets ar Bariss, redzets HAPO un vel daži

Vakar uz ieriķu ielas un g. zemgala gatves krustojuma redzēti trīs e36.. viens gan aizsteidzās, bet divi krustojumā stāvēja ar avārijas gaismām.. Moš no šejiens.. :)

Es laikam biju tas kurš aizsteidzās.JanisM rakstīja:Vakar uz ieriķu ielas un g. zemgala gatves krustojuma redzēti trīs e36.. viens gan aizsteidzās, bet divi krustojumā stāvēja ar avārijas gaismām.. Moš no šejiens.. :)

Kolēģi zolīdi.. Nebrauca pār sarkanoFinks rakstīja:Es laikam biju tas kurš aizsteidzās.JanisM rakstīja:Vakar uz ieriķu ielas un g. zemgala gatves krustojuma redzēti trīs e36.. viens gan aizsteidzās, bet divi krustojumā stāvēja ar avārijas gaismām.. Moš no šejiens.. :)

Hazard rakstīja:Dafiga tautas kā prasti.
Ieminešur ecigāko, kad mājup braucis pa Darzciemas ielu, ieraudzīts Pacha![]()
![]()
He, tiesi domaju, kurs ta aste iesedies!?

vakar Baskāju takas tuvumā 

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Kaut kur braucot uz tīnūžiem vai pa jauno kokneses šoseju uzmetu ar avareikām un pamāja man atpakaļ tumšas krāsas e36. 

Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.

Tikko pie Ulmaņa gatves Maķa melns sedans ar uzlīmēm un Ķekavā ap 18 pretī pabrauca šķiet Frostijs 

Pie lulū picas Valdemāros. Manīts sarkana kupeja ar uzlīmi , kuram?
ORHIDEJA100 rakstīja:vakar Baskāju takas tuvumā
tas mans ikdienas auto :)

Divi žurkulēni juglā ,tumšajam e36. Uzlīme logā [emoji6]
Redzēju nylon uz darzciema vai g.astras ielas, un violetu kompaktu uz ezermalas ielas

Afigenna daudz ar uzlīmēm Rudes trasē un pie trases! 

Sportiski pabraukts kopā ar skaistu un zemu zaļu kupeju pa Siguldas šoseju šovakar. Kurš? Spoileris hand made? Biju ar e60.

Vakar Jelgavā manīts smuks cabrio...iespējams pavljuks 

es laikamValts rakstīja:Sportiski pabraukts kopā ar skaistu un zemu zaļu kupeju pa Siguldas šoseju šovakar. Kurš? Spoileris hand made? Biju ar e60.

tev ir 535d CHIPOTS?

kasiks rakstīja:Redzēju nylon uz darzciema vai g.astras ielas, un violetu kompaktu uz ezermalas ielas

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 412
- 413
- 414
- 415
- 416
- …
- 679