Ziemas prieku baudīšana darba dienās.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- …
- 93
- chevron_right
Slīpē mārupes pusē, ja kas var piebiedroties!
ja brauc vairāk uz centra pusi padod ziņuWildmonkey rakstīja:Slīpē mārupes pusē, ja kas var piebiedroties!
Es ar meklēju šodien kur paslīpēt. Ir kādas idejas juglas pusē vai kkur tur?
Braukšu uz mārupi
Heeey esmu atpakalj LV nu taa prasaas pasliipeet...beet maita nesnieg ;( kaads sovakar sliipeejas kkur??
Rumbulā šodien vnk kaifs menti stāveja , jo kautkādi sasitās, bet parejie neskatoties uz mentiem slīpējās tā , ka uz urāā! Karoč pozitīvas emocijas!
20l zupas noslēpētas, emocijas čik pik ielas kā radītas slīpēšanai!
Arī to piedzīvoju! Bet ko tad menti izdarīs pret tādu baru slīpētāju. Slidotava gan rumbulā laba!markskise rakstīja:Rumbulā šodien vnk kaifs menti stāveja , jo kautkādi sasitās, bet parejie neskatoties uz mentiem slīpējās tā , ka uz urāā! Karoč pozitīvas emocijas!
Ādaži-Garkalne ir ideāls ceļšedzis rakstīja:Kā jau Martinez teica, tur ir skaists un labi līkumots asfalts, bez nevienas bedrītes! ādāži ir pārbāzti ar gariem līkumiem, kur var labos ātrumos lidot! Vari uzmest aci, padranķīgs video https://www.youtube.com/watch?v=kUSclHP ... e=youtu.beKupejnieks rakstīja:Tas ir pa kaut kādu graņķirofku ar metrīgām bedrēm ?
Autoserviss tavam E36
Labojam ritošo daļu, metinam, labojam vai mainam dzinējus, un daram vēl daudzko citu.
Autocentrs Rīga
http://www.autocentrsriga.lv
Labojam ritošo daļu, metinam, labojam vai mainam dzinējus, un daram vēl daudzko citu.
Autocentrs Rīga
http://www.autocentrsriga.lv
žēl ka rīt agri uz darbu,varētu arī paslīpēt .....tad nu jums slīpu slīdēšanu šodienMartinez rakstīja:Sigulda atkal slipe
tu noteikti nesaproti to, kas man ir garlaicīgi, jēga uz 120 pist pa to lidlauku un metāt no vienas puses uz otru, uz vienu pusi aizbrauci, labi, atpakaļ un zajebal jau ir, ne tur īsti kur iepist ne kādas trajektorijas saprast, moš tev adrenalīns no tā ka var iepist bedrē un riteni nolauzt, bet sanāca neiepist.Beerzins rakstīja:Ja nemāki braukt tad tew noteikti bija garlaicīgi,vienīgais kas pisa balīti bija bedres lidlaukā,es visām kvatrām lidoju garām. grūti iesākt no vietas,pēc tam tik lidinies visā platumā un normālā ātrumā. Tiesa gan es biju pa dienas vidu,kad mašīnu maz bija,vakarā noteikti tur nav ko darīt jo tautas noteikti bija nenormāli daudz un līdz ar to nevar braukt ātri jo var kādam uznesties virsū vai otrādāk...seeingman rakstīja:tas ķieģelis attiecas uz to ceļu, kas aiziet nevis uz pašu lidlauku bet turpat nogriežas pa kreisi uz kaut kādu teritorijuraudzha rakstīja:
Es to ķieģeli nekad neesmu pamanijis kur viņš nobāzts
vakar biju, viss jau ledū, ar quattro un šipiem būtu bijis jautri
man piemēram vairāk kādu trasīti pabraukt strap riepām, bet ar bezradžu riepām uz ledus ar 10 km/h tas galīgi nav interesanti.
nezinu varbūt tagad ir modē uz taisna ceļa čūsku zīmēt nevis līkumos smuku trajektoriju taisīt un visiem patīk
Te forumā tādas jocīgas diskusijas par slīpētāju tipiem
Viss jau atkarīgs no šofera pieredzes- ja pieredzes nav tad brauc ar mazāku ātrumu un vietās kur ja gadījumā samet tad vismaz nekas/nekas traks nenotiks. Iesācējiem ar lielāku ātrumu uz lielceļiem labāk nemaz nerādīties ar ''crash drošo'' e36, vēl trakāk ir ja aiz nemākulības paķer līdzi kādu citu mierīgu šoferi kurš pa ziemu mierīgi purpina uz saviem 70.
Muldētājiem labāk nevajag nolikt stāvlaukumu/lidlauku censoņus, ja šie(pieskaitu arī sevi) agresīvi sāks braukt pa lielceļiem tad tas var beigties bēdīgi. Labāk vispirms patrenēties kādā nomaļākā vietā un tikai pēc kāda laika kad jau ir skils savaldīt sānslīdi tad to pamēģināt ar lielāku ātrumu, protams cienot citus šoferus un neliekot viņiem ciest no savām stulbībām.
Viss jau atkarīgs no šofera pieredzes- ja pieredzes nav tad brauc ar mazāku ātrumu un vietās kur ja gadījumā samet tad vismaz nekas/nekas traks nenotiks. Iesācējiem ar lielāku ātrumu uz lielceļiem labāk nemaz nerādīties ar ''crash drošo'' e36, vēl trakāk ir ja aiz nemākulības paķer līdzi kādu citu mierīgu šoferi kurš pa ziemu mierīgi purpina uz saviem 70.
Muldētājiem labāk nevajag nolikt stāvlaukumu/lidlauku censoņus, ja šie(pieskaitu arī sevi) agresīvi sāks braukt pa lielceļiem tad tas var beigties bēdīgi. Labāk vispirms patrenēties kādā nomaļākā vietā un tikai pēc kāda laika kad jau ir skils savaldīt sānslīdi tad to pamēģināt ar lielāku ātrumu, protams cienot citus šoferus un neliekot viņiem ciest no savām stulbībām.
Viss jau labi. Es tikai izteicu viedokli, ka man spolēšana uz ledus, pa bedrainu un ar potenciāli bēdīgu iznākumu, nešķiet interesanta. Kādam interneta warrioram vienkārši vajadzēja parādīt sava krāna garumu un uzdirst.
Dodu priekšroku apsnigušam asfaltam bez bedrēm, kur var kaut kādu iedomātu trasi izbraukt.
Dodu priekšroku apsnigušam asfaltam bez bedrēm, kur var kaut kādu iedomātu trasi izbraukt.
Jāā it īpaši draga gals vienā ledū! Ar slidām jamauc nakamreizIMRE rakstīja:Arī to piedzīvoju! Bet ko tad menti izdarīs pret tādu baru slīpētāju. Slidotava gan rumbulā laba!markskise rakstīja:Rumbulā šodien vnk kaifs menti stāveja , jo kautkādi sasitās, bet parejie neskatoties uz mentiem slīpējās tā , ka uz urāā! Karoč pozitīvas emocijas!
Mans viedoklis ir tāds, ka arī, ja meistarība nav pārāk laba, labāk ir izvairīties no stāvlaukumiem (runa ir par tipisku veikala stāvlaukumu tipiskā snigšanas/puteņa laikā), jo:
1. Satiksme ir visai liela - pastāv liela iespēja, ka kāds nesavāksies
2. Segums parasti ir noslidināts līdz pilnīgam ledum - ja nav ļoooti labas šipenes un/vai AWD, kontrole pār notiekošo ir visai maza
3. Tā kā šadas vietas visbiežāk ir izveidotas apdzīvotos rajonos, trobelis varētu traucēt apkārt dzīvojošos
4. Pastāv visai liela iespēja, ka piebrauks dusmīgie gaišas krāsas Renault/Volvo vadītāji.
5. Nēsāšanās pa stāvlaukumu īpaši neattīsta meistarību - principā nav nekas, kas motivētu ievērot kkādu braukšanas trajektoriju. Un ja jau esi iemācījies savākt auto, tad no tām 15km/h sānslīdēm jēga maza, tikvien kā nokurināta degviela.
Protams, ir izņēmumi utt, bet es runāju par tipisku vidusmēra tīni, kas ar Monster uzlīmēm aplīmētu e36 mētā banānus un 5km/h saulītes lielveikala stāvvietā.
Uz publiskajiem ceļiem tomēr arī var atrast gana daudz pārredzamus un platus līkumus, kur tuvumā nav citi satiksmes dalībnieki, gājēji, stabi, grāvji utt un tad nu tādās vietās pamazām, pamazām kko mēģināt darīt ņemot vērā rezervi, kas nepieciešama, lai savāktu auto/apstātos ja nu gadījumā gadās oversteer/understeer u.c. šuvieni.
Lūdzu neinterpretēt to tā, ka tagad mudinu visus darīt stulbības uz ielas. Vnk imho labāk to ir darīt vietās, kur tas nevienam īpaši netraucē un ir normāls ceļa segums; vietās kur ir iespējama normāla, kontrolējama sānslīde nevis šiftloks-yeee-bļāastabs-stājiesstājiesstājies-fūu.
Beet, protams, katram sava komforta zona.
1. Satiksme ir visai liela - pastāv liela iespēja, ka kāds nesavāksies
2. Segums parasti ir noslidināts līdz pilnīgam ledum - ja nav ļoooti labas šipenes un/vai AWD, kontrole pār notiekošo ir visai maza
3. Tā kā šadas vietas visbiežāk ir izveidotas apdzīvotos rajonos, trobelis varētu traucēt apkārt dzīvojošos
4. Pastāv visai liela iespēja, ka piebrauks dusmīgie gaišas krāsas Renault/Volvo vadītāji.
5. Nēsāšanās pa stāvlaukumu īpaši neattīsta meistarību - principā nav nekas, kas motivētu ievērot kkādu braukšanas trajektoriju. Un ja jau esi iemācījies savākt auto, tad no tām 15km/h sānslīdēm jēga maza, tikvien kā nokurināta degviela.
Protams, ir izņēmumi utt, bet es runāju par tipisku vidusmēra tīni, kas ar Monster uzlīmēm aplīmētu e36 mētā banānus un 5km/h saulītes lielveikala stāvvietā.
Uz publiskajiem ceļiem tomēr arī var atrast gana daudz pārredzamus un platus līkumus, kur tuvumā nav citi satiksmes dalībnieki, gājēji, stabi, grāvji utt un tad nu tādās vietās pamazām, pamazām kko mēģināt darīt ņemot vērā rezervi, kas nepieciešama, lai savāktu auto/apstātos ja nu gadījumā gadās oversteer/understeer u.c. šuvieni.
Lūdzu neinterpretēt to tā, ka tagad mudinu visus darīt stulbības uz ielas. Vnk imho labāk to ir darīt vietās, kur tas nevienam īpaši netraucē un ir normāls ceļa segums; vietās kur ir iespējama normāla, kontrolējama sānslīde nevis šiftloks-yeee-bļāastabs-stājiesstājiesstājies-fūu.
Beet, protams, katram sava komforta zona.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Ir kāds slīpēt gribētājs šovakar mārupes pusē?
Varetu kkur kada laukuma pametat!Wildmonkey rakstīja:Ir kāds slīpēt gribētājs šovakar mārupes pusē?
Kāds var iemest kautkādus labus ceļus kur paslipet, interesētu kautkur lidostas rajona
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- …
- 93