Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- …
- 679
- chevron_right

Jap, bija taada lieta..Sabinchix rakstīja:Vakar ar Kmartiinii pārmīti pāris vārdi ķekavā
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

M.K.

katru dienu bruņinieku ielu braucu uz skoliņuBeerzins rakstīja:KRO manīts sodien no rīta uz avotu/bruņinieku ielas krustojuma,tpt arī vakar juglā krustojumā pretī ledus hallei.
Šodien tika daudzi manīti bet visu nikus vēl nezinu.

Kam pieder zaļa kupeja ar zaļiem diskiem?šodien sasveicinajas ar mani biķiernieku meža un .tagad redzets poe manam majam jugla 3 pie muzikas skolas
viewtopic.php?f=18&t=2190

Man liekas, ka tas ir Juglas ielas turpinājumsAgnis rakstīja:Shreks nesen redzēts, uz ielas, kura savieno dreiliņu un biķernieku apļus

Tas biju esbergbmw318 rakstīja:Kam pieder zaļa kupeja ar zaļiem diskiem?šodien sasveicinajas ar mani biķiernieku meža un .tagad redzets poe manam majam jugla 3 pie muzikas skolas

m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go

Pirms stundas pie Juglas statoila manīts zils bmw ar uzlīmēm un uz aizmugurējā beņķa riepas
kurš?
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641

puika20 @lacupleša iela stumjoties korki uz centra pusi
un Hapo @EX eps
ka ari taja pat vieta leni slidot gda laikam

un Hapo @EX eps

tā.. šodien daudzi redzēti
Pie Azura zaļa kupeja ar zaļiem diskiem laikam Shreks ,tad pie Bērnu gaiļezera laikam bergbmw318.. nu vismaz bija melns ar ziliem enģeļiem.. vēl uz Lubānas ielas pabraucu mazliet blakus Agnis, bet tu mani nepamaniji laikam jo skatijies uz satiksmi.. un vēl turpat garām pabrauca sudraba laikam sedans ar uzlīmēm!

Pie Azura zaļa kupeja ar zaļiem diskiem laikam Shreks ,tad pie Bērnu gaiļezera laikam bergbmw318.. nu vismaz bija melns ar ziliem enģeļiem.. vēl uz Lubānas ielas pabraucu mazliet blakus Agnis, bet tu mani nepamaniji laikam jo skatijies uz satiksmi.. un vēl turpat garām pabrauca sudraba laikam sedans ar uzlīmēm!

yes, Rom4iks_328 šodienRom4iks_328 rakstīja:Robertseb,Dogma,Ridlihs,Beerzins,un gan jau vel kads!

Šā es ,Jolcina un activity katru dienu redzami boksa. Laika darbs jāmaina 

Jaucu E46 automobiļus detaļās !

Vakar pie Siikaa Podziņai pateikts čau gan atbraucot, gan aizbraucot, tas tā lai nedomā ka es lepns pēc pagājušās reizes pie Azur.
Bet whateva...

Vakar satikts siikais, podziņa, karrlo,
Sent from my ST27i using Tapatalk 2
Sent from my ST27i using Tapatalk 2
Kurinam, kurinam

Imagine rakstīja:Vakar pie Siikaa Podziņai pateikts čau gan atbraucot, gan aizbraucot, tas tā lai nedomā ka es lepns pēc pagājušās reizes pie Azur.Bet whateva...
Heee

Jā, vakar daudzi satikti

Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641

Šodien satikt -HAPO- , kmartini , visa diena ar aplīti pavadīta pa pohu 

Drive until you die with your e36

Ba4a -kas ar auto??? Redzēju tevi ap 14 uz Sateklas ielas. Nedaudz vēlāk pie koledžas VR-8933. Vēl shadowscreen atvests no slimnīcas. Satikts Dj_zii, Castroll, Alkash un Brunette
un Bukstinsh arī uz mirkli

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- …