e36.lv Cēsis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- …
- 62
- chevron_right
Godīgi sakot vajag "čomu" kādā no servisiem vai arī jāremontē pašam (iespēju robežās).
+daudzSancix rakstīja:Godīgi sakot vajag "čomu" kādā no servisiem vai arī jāremontē pašam (iespēju robežās).
Sent from my S3 mini using Tapatalk
Reāla problēma. Pasam man nav īsti laika un telpu lai taisītu. Labu servisu zinu tikai Rīgā bet tadu kluci bez skates un bremzem kauka raustās braukt.
Daudz mīlēsi mašīnu, iesprūdīsi izpūtējā.
Brauc uz Sinhro-C
Kur jūs parasti dodaties ja netiekat paši galā?
Daudz mīlēsi mašīnu, iesprūdīsi izpūtējā.
Parasti pats tieku galā
pie Gata Brieža aizved.Tāfele rakstīja:Sveiki Cēsinieki!
Iesakat lūdzu labu servisu kurā nešmaucoties un kvalitatīvi remontē.
Kā mans vectēvs teica-''garas rokas,garš pim***''
Tirgotavas ielas garāžās ir tāds vīriņš vārdā Arnis.(uzvārdu nezinu )
Zinošs, strādā cītīgi un akurāti. Plēš pieņemamu ciparu. Savu aparātu vedu tikai pie viņa, kad rokas par smagām vai galva pārāk tukša.
Zinošs, strādā cītīgi un akurāti. Plēš pieņemamu ciparu. Savu aparātu vedu tikai pie viņa, kad rokas par smagām vai galva pārāk tukša.
Varbūt Cēsīs kādam mētājas miglas štekeris? Labprāt ieķertu, vai iemainītu pret ko garšīgu. :)
Vēl interesē vai ir kāds, kas par saprātīgām naudām var pārbaudīt kondiškas sistēmu, iespējams arī salabot, uzpildīt. :)
Vēl interesē vai ir kāds, kas par saprātīgām naudām var pārbaudīt kondiškas sistēmu, iespējams arī salabot, uzpildīt. :)
Kondišku jāmauc pārbaudīt uz Piebalgas ielu uz to garāžu aiz saules ielas krustojuma... cik zinu nav dārgioseenc rakstīja:Varbūt Cēsīs kādam mētājas miglas štekeris? Labprāt ieķertu, vai iemainītu pret ko garšīgu. :)
Sent from my LG-E975 using Tapatalk
Studentam degvielas lampiņa ir nevis brīdinājums, bet dekors panelī
Ja ar miglas štekeri tu domā to pašu kontaktu. Tad man visādi brīnumi mētājas pa garāžu es gan nezinu vai ir tieši miglai paredzēti, jo labu laiku jau mētajās, bet man liekas ka miglai derējaoseenc rakstīja:Varbūt Cēsīs kādam mētājas miglas štekeris? Labprāt ieķertu, vai iemainītu pret ko garšīgu. :)
Kas ozys90 ar prieksas ratu?
Tikko braucu gar Tavu maju, skatos izlauzts..
Tikko braucu gar Tavu maju, skatos izlauzts..
cik pec stastita dzirdeju tad drift-apmale-dirsa.
lkm plaukts saliekts.
lkm plaukts saliekts.
Nu jā sanāca maza problēma
Plauktu saliecu salauzu amiti atsaiti un tā jau beigas salecas :)
Bet nu jau vis ripo ka vajag :)
Labi ka diski nebija virsu tad būtu
Plauktu saliecu salauzu amiti atsaiti un tā jau beigas salecas :)
Bet nu jau vis ripo ka vajag :)
Labi ka diski nebija virsu tad būtu
Nebrēc kā Aita, ja esi Lauvu barā...
es tiesi iedomajos labi ka diski nebija virsuu...
hmmm, sodien ap 17:30 tewi pie kontinenta maniiju...
hmmm, sodien ap 17:30 tewi pie kontinenta maniiju...
Biju šo to iepirkt :)
Heh ja noveicas ka diski nebija virsu bet ta coila jau man tecēja ko salauzu tagad spiests mainīt
Heh ja noveicas ka diski nebija virsu bet ta coila jau man tecēja ko salauzu tagad spiests mainīt
Nebrēc kā Aita, ja esi Lauvu barā...
Šodien dzirdēju,ka cēsīs parādijies viens kabriolets.
Ja melns, tad esmu redzejis 2vus
zils.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 41
- 42
- 43