3er.lv Liepāja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- …
- 99
- chevron_right
Tā tad pa dienu ar miglām un gabarītiem drīkst braukt.Diennakts gaišajā laikā mehāniskajiem transportlīdzekļiem, kā arī tramvajiem un trolejbusiem jābrauc ar iedegtiem dienas gaitas, tuvās gaismas vai priekšējiem miglas lukturiem.
Varbūt kas ir mainījies? Mani pāris gadus atpakaļ, kad apturēja - teica, ka ar miglām jābrauc tikai miglas laikā.
Tu brauci ar tuvām gaismām vai tikai gabarītiem?Amish rakstīja:Varbūt kas ir mainījies? Mani pāris gadus atpakaļ, kad apturēja - teica, ka ar miglām jābrauc tikai miglas laikā.
Ar tuvajām un miglām.
Nebrauci pa nakti? Ja pareizi atceros, tad miglas drīkstēja lietot dienakts gaišajā laikā un sliktas redzamības gadījumā.Amish rakstīja:Varbūt kas ir mainījies? Mani pāris gadus atpakaļ, kad apturēja - teica, ka ar miglām jābrauc tikai miglas laikā.
Pa dienu gabariti + miglas , vakara tuvas tikai (pilseta).
+1Peerkons rakstīja:Pa dienu gabariti + miglas , vakara tuvas tikai (pilseta).
Vajadzigs smuki stradajošs 11 pogu obc! Mans izbeidzās... un vel joprojam šofera puses moldings no parasta bampera vajadzīgs! Help!
kuram pieder violetais bmw ar rusinato kapotu, kursh stav uz Ganibu ielas netalu no 6.vsk?
Niks forumā ir 1ngus
nav un diezvai taisīšu, esmu parāk slinks, labāk paskrūvēju mašīnu
Žēl, labprāt palasitu! Auto izskatās vnk1ngus rakstīja:nav un diezvai taisīšu, esmu parāk slinks, labāk paskrūvēju mašīnu
Vēl joprojam vēlos iegādāties šīs lietas!Veilers rakstīja:Vajadzigs smuki stradajošs 11 pogu obc! Mans izbeidzās... un vel joprojam šofera puses moldings no parasta bampera vajadzīgs! Help!
Liepājnieki,
pasakat lūdzu kādu stāvvietu netālu no Summer Sound kur kabri atstāt no piektdienas vakara līdz svētdienai.
pasakat lūdzu kādu stāvvietu netālu no Summer Sound kur kabri atstāt no piektdienas vakara līdz svētdienai.
Nepatīk kā es braucu?
Vācies nost no trotuāra!
Vācies nost no trotuāra!
Es tev ĻOTI silti iesaku mašīnu turēt otrā Liepājas galā, jo kas te darīsies.... Apdzērušies lēkās pa kapotiem, metās pudeles un cabrio jumts noteikti šķitīs kādam interesants.
Vaitad Lipeājā nav arī apsargājamas stāvvietas ar sētu un visu pārējo?
Mēs četri cilvēki braucam ar kājām iet un stiept mantas negribās.
Nepatīk kā es braucu?
Vācies nost no trotuāra!
Vācies nost no trotuāra!
Apsargajami stavlaukumi atrodas ezerkrasta rajona! Tur ir 3gab. uz Vainodes ielas blakus veikalam Beta! Mirdzas Kempes ielas gala pie tramvaja galapunkta! Un sia Lade uz Airites ielas 8 -tel. 63480021c1c1s rakstīja:Vaitad Lipeājā nav arī apsargājamas stāvvietas ar sētu un visu pārējo?
novietojot mashinu kada no tam stajankam diezgan forshi varesiet ar tramvaju noklut lidz centram un, protams, atpakal ar visam mantam!
vel ir liels stavlaukums uz Tirgus un Jelgavas ielu krustojuma! tur gan nav apsargats, bet blakus ir pasvaldibas policija! Taka nav nemaz taa, ka nav izveles!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- …
- 99