BMW Salacgrīva
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- …
- 49
- chevron_right
Es ceru , ka tas ir BMW , pārējais po
Ir ir BMW, tik 10 gadus jaunaaks
Bildi,bildi!!!
nav bildes
Nepiemeeroti laika apstaaklji lai bildeetos
Nepiemeeroti laika apstaaklji lai bildeetos
tātad beidz murgot par kaut kādu nodevību, tas ir in emo stylesplat rakstīja:Ir ir BMW, tik 10 gadus jaunaaks
e46? kādā krāsa, bundža, motors? es ceru ka 330 6 robu manuālis
Es lieku uz 1,8
Pa Ainažiem braukājas liels faivs un ir parādījusies e46 kupeja vēl viena.Kurš tavs? Vai vieglāk būs noslīdēt gar tavu māju vakarā un nospiegot.
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
nu e39 tas nav, nākamais pa dārgu viņam sanāk e46, tikai kāds? 320d tomāts spaiņa krāsā un kūts vai arī melns 330 benzīns kupeja ar 6 robu manuāli un mpakots
Splat atzīsties, lai zinam vai Tev draud BMW tribunāls vai nē ?
p.s.
pirts būs !!! ne tur kur jaunā gadā, jo daudz tad netiek , bet citur tuvumā kur. uz 26.aprīli (piedod Guna) vai 3.maiju (Tev jābūt Guna ) .
Splat atzīsties, lai zinam vai Tev draud BMW tribunāls vai nē ?
p.s.
pirts būs !!! ne tur kur jaunā gadā, jo daudz tad netiek , bet citur tuvumā kur. uz 26.aprīli (piedod Guna) vai 3.maiju (Tev jābūt Guna ) .
Pēdējais labojis Ridlihs - 08 Apr 2014, 12:00, kopā labots 1 reizi.
mož audi kautkāds.tapēc bail teikt.
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
nē, ir viņam BMW , tak pats teica nu audi der tikai vecā kantainā kupeja kvatra un izlaizīta
te tik jauna ir redzeta e46 kupeja,peleka. Negribi uz Lietuvu?
https://www.kumi.lv/lv/akcija/jaunatver ... eref=19563 pa 50eiro? 3 personam
https://www.kumi.lv/lv/akcija/jaunatver ... eref=19563 pa 50eiro? 3 personam
es Tev atbildēju jau tajā topikā
viss Guna izbeidzas šajā pašā brīdī pie punkta - cenā ietilpst komfortablsbabls autobuss ar spaini, sorry, tas ir WC
autobuss??? kamooon
p.s.
hāāā, spaiņa krāsāā tomēr??????????
viss Guna izbeidzas šajā pašā brīdī pie punkta - cenā ietilpst komfortablsbabls autobuss ar spaini, sorry, tas ir WC
autobuss??? kamooon
p.s.
hāāā, spaiņa krāsāā tomēr??????????
jap,spaina krasa. tumss tads.
eu,dzrideju,ka sestdien tuss pie tevis.Piradzini,kafiju ,šašlikt utt?
eu,dzrideju,ka sestdien tuss pie tevis.Piradzini,kafiju ,šašlikt utt?
liekas,ka 12. nekas nav ieplānots, varam ko sadomāt mierīgi Tu uz šo pusi brauc?... lai gan kāda nozīme, pagājuso reizi, tik lepni bijāt, ka pat neiebraucāt ciemā
bijam tava ciema.mums laika nebija aizvedam motoru un skrejam uz Rīgu.So sestdien man jau laika bus.Guntis ar moci mauks uz skati un es ar auto kur deguns rada.
nu nice , tad uz sestdienu saorganižeties ja?
Nu bljin Ridlih,Tev preciizs mineejums
Nepatiik pashi vainīgi,man patiik
Nepatiik pashi vainīgi,man patiik
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Un 2l dizelis? nu vismaz prieks pa Sgr bembistu dažādību bet nu jā, kaut kā trāpiju, man mentālais vecums ir 19, tāpëc neņem galvā
Kad iekaapu tad vairs negribeeju kaapt aaraa
Lai gan skatījos pirmo seeriju
Lai gan skatījos pirmo seeriju
Vecums vnk
p.s.
piebrauksim pie videnes un paskatīsim kurš maziņajām labāk patīk
p.s.
piebrauksim pie videnes un paskatīsim kurš maziņajām labāk patīk
-
find_in_page
- chevron_left
- 1