Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- …
- 679
- chevron_right

Podziņa rakstīja:Šodien pie siikā satikti Kļaviņš, Inutak, Agnis, Karrlo, Regnārs, Hazards, neocrons, TheGatis un moš vēl kāds
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2

Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.

beerzins ar kūti zilo bija?Rom4iks_328 rakstīja:Ridlihjankels,beerzins,Robertseb,un vel viens pacans

ripoTheGatis rakstīja:Kabris ripo? :)
Sent from my ST27i using Tapatalk 2

Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.

Šodien pie lubānas ielas lukoil izručīts Agnis :)
Kurinam, kurinam

aha!Ridlihs rakstīja:beerzins ar kūti zilo bija?Rom4iks_328 rakstīja:Ridlihjankels,beerzins,Robertseb,un vel viens pacans

Jā, liels paldies tevTheGatis rakstīja:Šodien pie lubānas ielas lukoil izručīts Agnis :)

+ vēl redzēti visi ko gandrīz katru dienu redzu Upesciemā

Rom4iks_328 rakstīja:Ridlihjankels,beerzins,Robertseb,un vel viens pacans

sodien no riita ~ 9 uz Valdemāra un Kalpaka bulvāra krustojuma zaljs sedans (iisti vairs neatceros...
) ar rusas haubi
skiet sejienietis

Pēcpusdienā juglas statoilā manīta zaļa kupeja ar zaļiem diskiem laikam pēc nika bija shreks.
Pa dienu melns kompots uzmirkšķināja uz dienvidu tilta virzienā uz RPK.

redzeju to pasu kupeju uz juglas ielas ap 15:30Beerzins rakstīja:Pēcpusdienā juglas statoilā manīta zaļa kupeja ar zaļiem diskiem laikam pēc nika bija shreks.

Kapēc es jūs neredzēju?
Pārsvarā tagad pa to galu grozos, tā kā var nākt droši klāt un sveicināt

m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go

Rom4ciks_328, jaņķels, Agnis,Karrlo, Robertseb Hapo
Un Varnis91 - megapaldies par kasjaka novēršanu operatīvi

Un Varnis91 - megapaldies par kasjaka novēršanu operatīvi

nu es biju ar kajam,wrb tpc mani nemaniiji:D bet taa wsp tewi ik pa laikam tur pamanu,pats tur pat wien dziivoju.Shreks rakstīja:Kapēc es jūs neredzēju?![]()

Pirms stundas Raganas benzintankā satikti Valcha un EJ93RR 

Mini mīts
Visu cieņu Martins[M.J] un EJ93RR 

pilnigi iespejams ka tas biju es,ap to laiku biju tai gala!way rakstīja:ap 5 redzeta zalja kutinja ar uzlimem a.saharova iela
coupe 2.8
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- …