3er.lv Liepāja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- …
- 99
- chevron_right
Izmet cilvēkus ar mantām pie ieejas un pats vai ar kādu kopā noej pēc tam garo gabalu :)
Nu jau tu Liepaju pataisi par kaut kadu pamuļķu un noziedzinieku pilsetu! Netaisi nepareizu priekšstatu citiem!!!Amish rakstīja:Es tev ĻOTI silti iesaku mašīnu turēt otrā Liepājas galā, jo kas te darīsies.... Apdzērušies lēkās pa kapotiem, metās pudeles un cabrio jumts noteikti šķitīs kādam interesants.
Paldies! Reāli noderīga un laba informācija!Veilers rakstīja:Apsargajami stavlaukumi atrodas ezerkrasta rajona! Tur ir 3gab. uz Vainodes ielas blakus veikalam Beta! Mirdzas Kempes ielas gala pie tramvaja galapunkta! Un sia Lade uz Airites ielas 8 -tel. 63480021c1c1s rakstīja:Vaitad Lipeājā nav arī apsargājamas stāvvietas ar sētu un visu pārējo?
Mēs četri cilvēki braucam ar kājām iet un stiept mantas negribās.
novietojot mashinu kada no tam stajankam diezgan forshi varesiet ar tramvaju noklut lidz centram un, protams, atpakal ar visam mantam!
vel ir liels stavlaukums uz Tirgus un Jelgavas ielu krustojuma! tur gan nav apsargats, bet blakus ir pasvaldibas policija! Taka nav nemaz taa, ka nav izveles!!
Tiekamies SUmmer Sound!
Nepatīk kā es braucu?
Vācies nost no trotuāra!
Vācies nost no trotuāra!
Vēl jautājums ar kādu tramvaju var tikt līdz Summer Soundam no tā gala?
Nepatīk kā es braucu?
Vācies nost no trotuāra!
Vācies nost no trotuāra!
Ar visiem!!! jo viens tik ir
Tramvajs jaizvelas pec gaumes... kursh iepatikas taja lec ieksha!c1c1s rakstīja:Vēl jautājums ar kādu tramvaju var tikt līdz Summer Soundam no tā gala?
Tuvak butu pie tirdzniecibas centra XL sala, tur pie juuras ir apsargaajama staavvieta. Noliec auto un tad gar juras krastu uz Summer Sound. Easy as that
P.S. Liedega iela
P.S. Liedega iela
wau, pareiz! par to vispar aizmirsu!! tas jau ir vienkarshakais variants, ja tur ir vietas!Robel rakstīja:Tuvak butu pie tirdzniecibas centra XL sala, tur pie juuras ir apsargaajama staavvieta. Noliec auto un tad gar juras krastu uz Summer Sound. Easy as that
P.S. Liedega iela
Ja nu kads ir no tālienes un no pasākuma jābrauc ar taksi var man uzvanit aizvedīsū ar savu Bavārieti. Pagājušo gad pat sanāca pārves 8 pasažierus salonā vienlaikus.
Sakara ar to ka nākamās dienas ir jastrāda tad piestrādāšu par taxi.
Sakara ar to ka nākamās dienas ir jastrāda tad piestrādāšu par taxi.
ir adas salons kupejas, labprat samainitu pret sedana salonuLASTKING rakstīja:Sveiki!
Kads no Liepājas netirgo Adas kreslus prieks kupejas ?
Rūc ka 1.6 sprāgst ka 2.8:D
Paldies 1ngus par kontaktiem.sodien nopirkts recaro adas salons :)
Vienu kreslu vajag sašūt,varbūt ir kāds šuvējs zināms ? :)
Vienu kreslu vajag sašūt,varbūt ir kāds šuvējs zināms ? :)
Kas tur ko domāt,
174. Diennakts gaišajā laikā mehāniskajiem transportlīdzekļiem, kā arī tramvajiem un trolejbusiem jābrauc ar iedegtiem dienas gaitas, tuvās gaismas vai priekšējiem miglas lukturiem.
181. Braucot priekšējos miglas lukturus atļauts iedegt:
181.1. nepietiekamas redzamības apstākļos - atsevišķi vai kopā ar tuvās gaismas lukturiem;
181.2. diennakts tumšajā laikā neapgaismotos ceļa posmos - kopā ar tuvās gaismas lukturiem
174. Diennakts gaišajā laikā mehāniskajiem transportlīdzekļiem, kā arī tramvajiem un trolejbusiem jābrauc ar iedegtiem dienas gaitas, tuvās gaismas vai priekšējiem miglas lukturiem.
181. Braucot priekšējos miglas lukturus atļauts iedegt:
181.1. nepietiekamas redzamības apstākļos - atsevišķi vai kopā ar tuvās gaismas lukturiem;
181.2. diennakts tumšajā laikā neapgaismotos ceļa posmos - kopā ar tuvās gaismas lukturiem
quattro ist für sissies
Paldies, Kalniņ, par informāciju.
Uz Peldu ielas, tur ir šilte "auto salonu renovācija".LASTKING rakstīja:Vienu kreslu vajag sašūt,varbūt ir kāds šuvējs zināms ? :)
Baigi kluss viss, es pat dabuju mašīnu nolikt netālu pie mājas. Vai nu vēl nav tusiņš sācies vai klusums pirms vētras
es esmu Par shadu pasakumu! galvenais butu, lai ir brivdiena un var tikt!
Nu jā,tapēc vajadzētu laicīgi visiem vienoties kur un kad,nav jau obligāti šonedēļ :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- …
- 99